Кінокартини про жінок та їхню красу: кращі варіанти для перегляду

Жіноча краса давно була помічена як художниками, так і поетами. Однак у кіно багато сюжетів спрямовані на те, щоб передати важку долю жінок, які прагнуть домогтися своїх цілей у житті.

Чудовим варіантом, який став уособленням життя представниць прекрасної статі, стали наведені в статті кінострічки.

"Диявол носить Прада"

Про що: картина, що розповідає про дівчину з великими амбіціями, яка прагне стати відомою журналісткою. Отримавши червоний диплом, дівчина ні на секунду не сумнівається в тому, що їй вдасться швидко досягти своїх цілей. Однак на ділі все виявляється куди складніше. Пропозицію про роботу вона отримала тільки від бізнес-леді, яка була головним редактором «Подіуму» і запросила її на співбесіду в якості своєї помічниці.

Кому дивитися: картина https://www.ivi.tv/watch/87510/description про амбітну дівчину не залишить нікого байдужим, а також стане чудовим мотиватором для досягнення поставлених цілей.

"Меланхолія"

Про що: дії відбуваються, коли не за горами загибель Землі. У меланхолійної дівчини ніяк не виходить заповнити порожнечу. Її необдумані вчинки призвели до депресії, а сестра намагається знайти вихід з ситуації, що склалася. Коли прийшла Меланхолія, сестри міняються місцями.

Кому дивитися: фільм підійде для любителів справжніх, живих переживань.

"7 днів і ночей з Мерилін"

Про що: картина розповідає про найвідомішу жінку Голлівуду і про чоловіка, якому вона розбила серце. Він був готовий заради неї багато на що, і йому було нестерпно спостерігати за тим, як режисер поводиться з актрисою. Тож він простягнув їй руку допомоги, коли вона найбільше цього потребувала.

Кому дивитися: всім шанувальникам знаменитої блондинки варто приділити час перегляду цієї кінокартини, яка розповідає про нелегкі події з життя дівчини.

"Сніданок біля Тіффані"

Про що: картина розповідає про модну й привабливу дівчину Холлі, яка живе у своє задоволення і прагне знайти багатого залицяльника. В її житті з'являється сусід, який привносить новий сенс, і вона не бачить ніяких перешкод на шляху до любові.

Кому дивитися: фільм стане підходящим варіантом для вечірнього перегляду або підійде в якості легкого кіно вихідного дня.

У статті була використана інформація, надана сайтом ivi.ru.