Отруєння "перебіжчика" Скрипаля: британські полісмени та військові ексгумували тіла його сина та дружини, - ЗМІ. Фоторепортаж

Експерти з поліції та збройних сил Великої Британії здійснили ексгумацію тіл загадково загиблих сина та дружини потерпілого від отруєння колишнього російського військового розвідника Сергія Скрипаля

Процедура ексгумації відбулася на цвинтарі міста Солсбері, де мешкає родина Скрипалів після переїзду до Британії, пише місцеве видання Salisbury Journal.

Як зазначається, тамтешні фахівці не виключають, що дружина та син "перебіжчика" загинули внаслідок навмисного отруєння, тоді як сам Скрипаль та його донька досі перебувають у лікарні Солсбері в стані коми.

Офіційного підтвердження інформації про ексгумацію журналісти наразі не отримали, але біля могил Скрипалів було встановлено загадкову синю палатку закритого типу, після чого силовики винесли з неї якийсь мішок, у якому, ймовірно, могли перебувати людські останки.

Далі цей вантаж супроводжували поліцейські машини та потужна військова техніка.

Отримані матеріали було доправлено до лікарні. Можливо, дослідники збираються порівняти речовини, знайдені в тілах померлих членів родини Скрипаля (якщо такі дійсно буде виявлено вже в лабораторних умовах) з тими речовинами, від яких могли знепритомніти розвідник та його донька.