Ягнята-співаки та крилаті кур'єри: топ найцікавіших різдвяних реклам

Реклама на ТБ хоча й асоціюється часто з надокучливими роликами, які лише заважають перегляду улюблених телепередач, але є невід’ємним атрибутом нашого новорічного настрою

Сьогодні пропонуємо вам добірку найцікавіших (на нашу думку) святкових відеороликів, як з українського, так і зі світового ТБ.

Посилки від Amazon, які співають

Літаючі кур'єри Нової пошти

Рекламний ролик від 2016 року розповідає про своєрідних "ангелів доставки" у новорічні свята. Кур'єри розносять по будинках посилки із подарунками, піднімаючи людям настрій та даруючи їм тепло і затишок.

"Діліться подарунками"

Apple випустила щорічну рекламу, присвячену новорічним святам. Цього разу ролик розповідає про дівчину, яка створює щось на комп'ютері, але не хоче ділитися своїми творіннями зі світом. Однак в якийсь момент волею випадку, її твори потрапляють до людей і їх дуже тепло зустрічають. Чим саме займалася дівчина, глядачам не показують. 

Apple також опублікувала ролик про зйомки реклами. "Діліться подарунками" знімали за допомогою комбінації комп'ютерної графіки та практичних ефектів. Персонажів малювали за допомогою CGI, а оточення знімали по-справжньому. 

Львівська різдвяна історія

Ролик від  Lviv.Travel призначений для всіх, хто ще сумнівається, в якому місті зустрічати Різдво. Тут є все: і атмосфера стародавнього Львова, і новорічно-різдвяний настрій, і відчуття очікування справжнього дива. 

Новорічний пінгвін

Мила історія про хлопчика та його друга - невеличкого пінгвіна, з яким він усюди ходить та грається. Пінгвін - це іграшка, але в уяві малюка птах справжній.

Овечковий Jingle Bells

Вічний різдвяний гімн від виробників одягу Brooks Brothers у виконанні ягняток. Милих мультиплікаційних тварин одягнули у різнокольорові шарфи і змусили співати смішними голосами.

Mercedes: Різдво очима гуски

Симпатичний різдвяний ролик з Елтоном Джоном від мережі універмагів високого класу, які працюють у Великобританії. .