Україна - земля чудес!

Є дві країни в Європі, які вірять в чудеса: Україна і Італія

Аферисти і авантюристи завжди дивували світ! Один з них - автор безлічі міфів про вічне життя і філософський камінь алхімік, чарівник граф Каліостро,який подорожував світом і бував навіть в Україні. Італійський медіа- магнат і аферист Берлусконі теж міг перемогти на виборах лише в Італії.

Подивіться фільм "Лоро" від режисера "Молодого Папи" Соррентіно про Берлусконі!. А потім,як і у нас перемогу отримує комік та маніпулятор Беппе Грілло. Українці Кашпіровський і Чумак з тієї ж серії, що і Каліостро.

Навіть в СРСР тільки українці могли народити таких геніальних аферистів ( при допомозі талановитого телеведучого Дмитра Гордона, який зараз так само розкручує політиків,як екстрасенсів),а потім ставити перед телевізором усією країною банки з водою, зараджати їх від погляду Чумака і чекати ,поки розсмокчеться ракова пухлина від слів Кашпіровського. Графи Каліостро- наше все!

Тільки українці могли провести державний конкурс проектів на найбільшу виставку мистецтв у Венеції і віддати перемогу проекту ,у якому найбільший у світі літак "Мрія" має пролетіти на висоті 300 метрів над Італією і кинути тінь на венеційські сади!

А коли літак очікувано не полетів,бо це неможливо, сказати,що у цьому і полягала геніальна творча ідея!. Тільки українці могли повірити спочатку у гривню по 8 і чарівне закінчення війни від Порошенка у 2014, а потім чудесне зниження комунальних тарифів і знову фантастичне закінчення війни у 2019 від Зеленського!

Різниця між нами і італійцями лише в тому, що їм вдалося завершити війну і стати членами ЄС у цьому проміжку між Каліостро і Беппе Грілло, а ми між Кашпіровським і Зеленським не встигли.