Ломаченко, котлета по-київськи і Зеленський: найцікавіші факти з прес-конференції Конора Макгрегора у Києві

22 жовтня у Києві відбулась прес-конференція славетного ірландського бійця змішаних єдиноборств Конора Макгрегора

22 жовтня до Києва завітав культовий ірландський боєць змішаних єдиноборств Конор Макгрегор, який є ексчемпіоном UFC (Абсолютного бійцівського чемпіонату) у двох категоріях. 31-річний спортсмен поспілкувався з журналістами, а Еспресо.TV. зібрало найцікавіші факти з прес-конференції.

1. Зустріч під "вертолітним майданчиком Януковича"

Прес-конференція Конора Макгрегора відбулась у столичному конгресно-виставковому центрі "Парковий", що знаходиться поруч з Верховною Радою, Маріїнським палацом і набережною Дніпра. Споруда була побудована у 2010-му році, за часів президентства  Віктора Януковича, та спершу запланована як місце для злету та посадки гелікоптерів. Вона зрештою перетворилася на конгресно-виставковий комплекс із дата-центром.

2. Запізнення на 3 години
У  зв’язку із сильним туманом у Києві останніми днями аеропорти столиці часто затримують рейси, щоб не наражати пасажирів на небезпеку. Не став винятком і чартерний рейс Конора Макгрегора з Дубліна. За попереднім планом прес-конференція зі спортсменом повинна була розпочатись о 16:30, однак ірландець прилетів до Києва лише о 18:30, то ж розпочав спілкування зі журналістами близько 20:00.

3. Зруйнував репутацію "поганого хлопця"

У світовому спорті Конор Макгрегор однозначно має репутацію "поганого хлопця", боєць сам цього не заперечує, однак на вчорашній зустрічі з журналістами ірландець поводив себе дуже позитивно, з посмішкою відповідаючи на кожне питання.

4. Захоплення українським спортом

Перше ж запитання до Конора Макгрегора стосувалось Василя Ломаченка, а ірландець одразу засипав український спорт компліментами.

"Український спорт, зокрема бокс - це світовий феномен. Ломаченко, Усик та інші - справжні зірки і професіонали. Дуже добре знаю Василя Ломаченка. Йому слід спробувати себе у ММА. Вірю, що у нього все вийде", - розповів спортсмен.

5.  Дієта і котлети по-київськи

Не оминули Макгрегора і питання про спортивний режим та дієту, де спортсмен ошелешив всіх любов’ю до фірмової української страви.                                                                                                 

"Люблю котлети по-київськи. Моя дівчина готує їх для мене. З напоїв люблю каву і воду. Це добре для спортсмена", - розказав ірландець.

6. Про президента України

Також Конор Макгрегор висловив свою думку про президента України Володимира Зеленського, що викликало чималий ажіотаж у залі.

"Зеленський ж раніше був коміком? Тепер все навпаки. Люди слухають коміків і сміються з політиків", - висловився 31-річний Макгрегор.

7. Алкогольний бізнес

Запитали Макгрегора і про його алкогольний бізнес, яким він активно займається, маючи власний бренд віскі Proper 12.                                                                                                 

"Мій дідусь дуже добре розбирався у віскі. Ірландія - чемпіон з виготовлення віскі. Proper - це справжній, а 12 - район, у якому я виріс. Це все данина моїй батьківщині. Хочу, щоб Proper був й в Україні, адже він є у Росії і Польщі", - зізнався боєць.

8. Улюблені футбольні клуби та "Шахтар"

Конор Макгрегор пригадав рекламне фото у футболці донецького "Шахтаря", зізнався, що знає український клуб, однак, на жаль, поки не мав змоги переглянути жодного матчу донецької команди. Щодо клубів, за які він активно вболіває, ірландець виділив шотландський "Селтік" і англійський МЮ.

9. Про завершення кар’єри

Ірландець зізнається, що вважає себе видатним бійцем, який продовжує насолоджуватись боями. Однак так само йому приносить задоволення бізнес, виготовлення віскі та мрії про Голлівуд, Також Конор Макгрегор дуже хоче спробувати себе у кіно.