Слово за зірками! Астрологічний прогноз на 2020 рік усім знакам Зодіаку

Тетяна Зінченко
4 січня, 2020 субота
10:04

Що пророкують зірки в новому році в політичному, суспільному та особистому житті, розповідає Еспресо.TV астрологиня Інна Тесленко

Гороскопи - така тонка сфера, яку кожен  розуміє по-своєму: хтось вірить кожному слову, хтось сприймає подібні прогнози скептично, хтось - залежно від настрою. Але знову ж таки: новорічні свята - це веселі свята. І нехай будуть гороскопи як їх цікава і весела частина: уявити себе мандрівником серед зірок і читати їхні знаки - уже оригінально й гарно!

Однак астрологія - дуже важлива наука, вона стала джерелом дуже багатьох нинішніх наук, розповідає Інна Тесленко, -  сімейний астролог, психолог, яка спеціалізується на можливостях трансформації конфліктних ситуацій. У цьому їй допомагає багаторічний досвід журналіста та друга вища освіта за фахом психолога.

Вона нагадала, що Нобелівську премію в галузі медицини два роки тому присудили за відкриття молекулярного механізму, що контролює циркадні ритми.

"А ви знаєте, яким чином люди адаптують свої біологічні ритми так, щоб вони синхронізувалися зі змінами на Землі? З давніх-давен це вивчала астрологія - наука про співвідношення і циклічні взаємодії у просторі і часі", - про це напередодні свят запитувала і на такі питання відповідала  Інна великій аудиторії. Вона нагадала про батьків астрологічних знань - від Гермеса Трисмегіста, Авіценни, Тахо-Браді, Коперніка, Канта - до першого серед українців доктора медицини, особистого астролога Папи Сикста ІV - Юрія Дрогобича, і представника відомої сім‘ї українських промисловців та меценатів - Федора Терещенка, чия книга з медичної астрології витримала 5 видань у Франції. 

Як запевнила Інна, більшість природних процесів ми здатні повернути собі на благо, якщо усвідомлюємо і вміємо правильно користуватися існуючими закономірностями. За її словами, в 2020 році обставини, що складаються поблизу дат затемнення, багатьох змусять змінити акценти в бізнесі та громадському житті. У політиці очікується завершення, раптове припинення деяких відносин, об’єднань, щоб заснувати щось нове.

Для багатьох буде перевірка на відповідальність і зрілість у відносинах з іншими. Оскільки затемнення пройде на осі Козоріг-Рак, українцям слід ретельно планувати справи, сім разів відміряти, перш ніж діяти. Поточне затемнення в максимальній стадії пройшло 26-го грудня о 7.17 за київським часом, але матиме вплив до початку лютого 2020. Будь-яка подія, що припадає на період затемнення, зазвичай значно важливіша, ніж ми припускаємо. Нинішнє затемнення через ряд причин стане конструктивним для нових стартів і починань. Цей час може принести вам несподівану удачу, нові можливості в роботі та бізнесі, в реалізації довгострокових цілей, щасливі збіги і несподівані повороти долі. Єдина умова - до реалізації планів краще їх не надто оприлюднювати. Швидше за все, реалізуються вони вже у червні-липні 2020-го року, під час наступного "сезону затемнень". Потенціал позитивних аспектів найбільше відчують представники "земляних знаків" (Козерог, Телець, Діва). Але їм доведеться брати на себе чималу відповідальність. Вплив сонячного затемнення 26 грудня стане доволі знаковим для тих, чиї дні народження припадають на останні вісім днів грудня, червня, березня, вересня, квітня та серпня.

null

Інна Тесленко - сімейний астролог-консультант. Астрологією займається з 1989 року, її довгострокові прогнози публікувалися в газеті "Україна молода" та популярних журналах.

Попит на досвід і знання Інни такої тонкої сфери у передсвяткові дні шалений, та все ж вона намалювала карту зірок  для Еспресо.TV, тобто склала гороскоп на наступний рік. І ось що вона розповіла про кожен знак зокрема.

Овен  Рік стане доленосним на кілька майбутніх, розділивши час на "до" і "після". Найперспективнішим він стане для тих, кому цікаве кар’єрне зростання. Чимало позитивних подій відбуватиметься на початку року завдяки вашій здатності швидко і сміливо реагувати на виклики, не лякаючись експериментів і експромтів. Діяти, тиснути на газ, незважаючи на зовнішній тиск, особливо - у другій половині року - найефективніша стратегія. І хоча влітку можуть трохи засмутити непорозуміння з близькими, на осінь ви знайдете спільну мову. Тим паче, що саме тоді потребуватимете підтримки, зважившись кардинально змінити власний соціальний статус.

Телець ♉ Класичну стратегію "тихої сапи" цьогоріч доведеться кардинально змінити. Внутрішня переоцінка цінностей відбуватиметься дещо болісно, але саме вона стане гарантією вашої улюбленої стабільності в кардинально нових зовнішніх обставинах. Закривати очі на невирішені особисті проблеми марні: душевну стабільність здобудете, назвавши речі своїми іменами. Спроба заліпити операційний розріз пластирем цього разу не спрацює. Втім, майбутні зміни цілком оптимістичні, - як у розрізі соціальних амбіцій, так і в коханні. Особливо приємним і надихаючим буде квітень. Але й рік загалом наповнить життєвою енергією - за умови, що ви таки зважитеся прийняти дарунки оновлення.

Близнюки ♊ Вашу прихильність до змін наступний рік піддасть випробуванню на сміливість: варіантів так багато, а вибрати все відразу не вдасться... То на який же зважитися, аби не прогадати?.. доведеться постійно зважувати на терезах вигоду-статусність-право бути собою і займатися улюбленою справою. Зрештою - яка ж вона, улюблена?.. В такій от гамлетівській атмосфері ви перебуватимете до самої осені. Зрештою, під кінець року вибір буде зроблено, і ви зможете спокійно і впевнено окреслити цільовий маршрут, принаймні, на наступний рік. Сумніви у близькій людині, врешті, також виведуть на компромісне рішення, яке дозволить отримати важливе душевне задоволення в середині року. А якщо не поспішатимете педалювати кар’єрні та матеріальні амбіції, то під кінець літа "самі запропонують і самі все дадуть". Головне, витримати скромну паузу пару місяців після дня народження, щоб мати змогу уповні насолодитися заслуженою винагородою.

Рак   Хоча в класичній астрології вважається, що період проходження вищих планет включно з Юпітером по протилежному знаку - не найсприятливіший для самореалізації, хороша новина цього разу таки є: фортуна сприятиме Ракам, здатним припинити задкувати і взяти на себе відповідальність за себе й за інших. Сонячне затемнення на Висхідному вузлі у вашому знаку Зодіака - це про ініціативу і виявлення прихованої суперсили. Багатьох здивує несподівана рішучість зазвичай поступливого і компромісного Рака. Але саме вона якісно змінить на краще стосунки з близькими - будь то кохання чи сімейна ієрархія. Небачену досі сміливість доведеться демонструвати й у професійній царині. Схоже, там відбудуться кардинальні зміни, які примусять похвилюватися через значне тимчасове схудненя фінансової "подушки". Але кінець весни й початок осені зміцнять впевненість у власних силах. А кінець року дозволить зітхнути з полегшенням і спокійно рушити далі новим шляхом.

Лев  Сезону дощів у саванні часто передує посуха. Леви чудово поінформовані про такі особливості природного відбору, тому для них не стає проблемою тимчасова зміна місця дислокації. Втім, цього разу ситуація потребуватиме кардинальних змін. Але розумним і впевненим у собі представникам цього знаку не звикати брати на себе відповідальність і, розпочавши з нуля, доводити все до перфектного рівня. Так буде й цього разу. Віру в себе допоможе підтримати кохана людина. Звісно, якщо це таки справжнє і взаємне кохання. Інакше вона просто зникне, засвідчивши свою тимчасовість у вашій долі ще до дня народження. Середина весни та початок літа - не найкращий період для експериментів з інвестиціями. Якщо не переможе бажання кинути боротьбу, то вже у жовтні отримаєте заслужену винагороду.

Діва ♍ Класичне східне прокляття "А щоб ти жив у період перемін!" для Дів цьогоріч стане благословінням. Ще б пак! Гармонійні аспекти Юпітера та Сатурна дозволять їм не лише насолодитися власною значимістю в соціумі, але й зберегти при цьому стратегічні орієнтири, які сторицею реалізуються вже через рік. Містерія, схожа на несподіване перетворення Попелюшки на принцесу. Несподіване для оточення, але не для самої Діви. Адже вона точно знає, яких зусиль їй коштувало кожне з маленьких див, сукупність яких от-от вразить уяву ваших близьких та професійного оточення. Вже навесні, але більшою мірою - під кінець року позитивний вплив планет позначиться й на інтересі до вас протилежної статі. Одинаків після літнього затемнення може захопити яскравий чуттєвий роман, який наповнить вас ланідним теплом і рівновагою до кінця осені. Чи розвивати ці стосунки далі, залежатиме лише од вас. 

Терези ♎ "Найвище уміння - почати спочатку Життя, розуміння, дорогу, себе..." Услід з Ліною Костенко можна додати: це і найбільш вдалий вибір. Бо іноді таки варто припинити склеювати тріснутого горщика, а - взятися і зліпити новенького. З новими людьми і на новому місці. Кінець весни - початок літа наповнений дилемами: стосунки, що здавалися такими звичними і спокійними раптом втратять для вас смисл. Але друга половина року змусить відкинути сумніви і поринути у нові справи і переговори з головою. Якщо ви таки готові ризикнути, нове-старе кохання виявиться саме тією точкою опори, котра додасть наснаги перебудувати стареньку "хатку - дірявий чобіток" на сучасний прибутковий проект. За умови, якщо дотримуватися класичного правила: очі бояться, але руки роблять.

Скорпіон  Конкуренція для вас - саме той стимул, який мотивує досягати мети. Саркастичний девіз: "чим гірше, тим краще" не підведе й цього разу. Опинившись у наперед визначеному місці під пильним оком критиків і кризових тренерів, ви зумієте в умовах обмеженого часу і ресурсів реалізувати поставлені плани. Навіть якщо доведеться кілька разів, як ювеліру, повернутися і підкоригувати грані вже начебто завершеного шедевру. Бо він же повинен стати бездоганним, правда? Тому - гнів сублімуємо почуттям гумору і вантаж справ щоденних залишаємо за дверима власного (або приглянутого в симпатичної особи протилежної статі) дому. На особистому фронті можна дозволити собі будь-яке веселе шаленство. Бурхливий і багатообіцяючий серпень - далеко не фінішна пряма цьогорічного тренінгу. Тримати в полі зору всі бізнес-процеси доведеться ледь не до останнього грудневого дня. Але матеріальний підсумок року обіцяє компенсувати всі пережиті випробування.

Стрілець  Ви дещо розчаровані, не впіймавши за хвоста перемогу, яка здавалася такою близькою в 2019-му?.. Амбітні плани неможливо реалізувати, намагаючись притримати однією ногою прочинені в минуле двері. Нічого, що ключ, який тримаєте в руках, не допоможе відчинити їх, коли спрацює автоматичний замок. Той ключ - від входу в невідоме і досі чітко не прораховане майбутнє. І саме туди тримайте курс, навіть якщо на старті він лякатиме і не викликатиме довіри. Ваші чесність та відкритість стануть у нагоді навіть при спілкуванні з незнайомцями. Бути собою, навіть коли це на перший погляд не надто вигідно, - стратегія, яку оцінять тільки з часом. Зате не доведеться шкодувати, що розмінявся на дрібниці. Особисті стосунки так само вимагатимуть знайти баланс між "я так хочу" і "що скажуть люди". Статус чи пристрасть?.. А можна два в одному?.. Восени, коли, здавалося б, нарешті знайдена відповідь, доведеться ще раз прислухатися до внутрішніх відчуттів, аби завершити рік, не зраджуючи себе. Економність і раціональність початку року сторицею віддячать тим, хто достойно дійшов до фіналу.

Козерог  Ну що, рушаймо? Як і зазвичай, - тільки вперед і вгору. За точно прорахованим маршрутом-багатоходовочкою. Щось відволікає?.. Якийсь прихований звук, що його неможливо вписати і вбудувати у звичний раціональний і розмірений ритм, вибудуваний на професіоналізмі і відточених навичках... І якщо представників інших знаків лякатимуть і позбавлятимуть рівноваги несподіванки і зчинена метушня, ви спокійно продовжите свій шлях з оновленим навігатором. Дещо порушити розмірену ходу можуть літні затемнення. Вони змусять відволіктися від цілком налагодженої кар’єри і за обідньою кавою чи вечірнім келихом вина подумати про особисте. Юпітер, що раз на дванадцять років готовий винагороджувати достойних за принципом "усе, що забажаєте", непрозоро натякає: пора наважуватися!

Водолій  Якщо маєте незакінчені справи, недореалізовані мрії, недовисловлені почуття і побажання - саме час повернутися і чарівним пензликом майстра пройтися завершальними мазками. Не поспішайте, на містерію підбиття підсумків і зведення дебету-кредиту у вас майже цілий рік. Причому, груднева кон‘юнкція Сатурна з Юпітером у вашому сонячному знаку цілком закономірно задовольнить найсміливіші ваші бажання. Щось таки лишилося за бортом?.. Тільки баласт. Те, що перестало мати цінність. Позбавившись валізи без ручки, подорожувати стає веселіше і простіше! Романтичні стосунки, сягнувши найвищого накалу пристрасті, в якийсь момент теж опиняться препарованими здоровим глуздом: невже я цього очікую від життя? Зрештою, саме професійні навики і підсумки глибокого і відповідального ставлення до улюбленої справи виявляться тим безцінним ресурсом, який дозволить примножити і реалізувати нові стратегії і мрії. Всі інші накопичення минулого можна роздати з дорогою душею, аби легкою ходою увійти в багатообіцяючий 2021-й.

Риби ♓ Початок року для багатьох любителів ставок ва-банк цілком сприятливий. Головне - зупинитися вчасно, аби під осінь на банківському рахунку таки накопичити кругленьку суму, яка дозволить спокійно спостерігати за менш обачними мешканцями морів і океанів. Тому здоровий авантюризм цього року цілком вітається, але за умови, що за гральним столом - доросла людина, готова мужньо і незворушно тримати лице за будь-якого розвитку подій, а не інфантильна особа з лопаткою в пісочниці. Гнучкість і готовність приймати компромісні рішення - ваші козирі в нинішній непростій грі. Перша половина літа вимагатиме граничної уваги і зваженості: вибір цієї пори насправді вплине і змінить чимало базових цінностей. Зате дозволить не повертатися до зафіксованої ситуації до кінця року, сконцентрувавшись на важливіших справах восени. Якщо у вересні-жовтні вдасться не спокуситися черговою авантюрою, грудень подарує реальний шанс поправити фінансовий стан. А професійної інтуїції і навичок вам не позичати!

nullПрислухатися до зірок - цікаво! І спостерігати за ними - надзвичайно захопливе заняття! Гарних вражень, прекрасного настрою, чудових свят! 

Теги:
Читайте також:
Київ
+18°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.44
    Купівля 39.44
    Продаж 39.92
  • EUR
    Купівля 42.2
    Продаж 42.95
  • Актуальне
  • Важливе
2024, четвер
25 квітня
14:18
на фото затримання 9 пособників окупантів на Херсонщині
Входили до "виборчкому" РФ на Херсонщині: СБУ затримала 9 пособників окупантів
14:14
OPINION
Ксенія Семенова
Яким стане реорганізований НАУ
14:03
Алек Болдвін
Болдвін втрапив у скандал із блогеркою, яка вимагала від нього сказати "Свободу Палестині"
14:00
OPINION
Ольга Лень
Дипломати vs ухилянти: Паспорт для багатьох — інструмент для шари
13:57
Лаурінас Кащюнас
Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку, - міністр оборони Кащюнас
13:57
Оновлено
Загинули двоє військових: ДБР розслідує вибух у Миколаєві
13:37
Рада ухвалила законопроєкт про регулювання зайнятості домашніх працівників
13:34
Оновлено
у Омську горять нафтопродукти
У російському Омську горіли три ємності з нафтопродуктами
13:26
Оновлено
Богдан Львов
Апеляційний суд розглядає оскарження ВСУ про поновлення судді Львова на посаді
13:25
посол Королівства Данії в Україні Оле Егберг Міккельсен
"Не лише літаки й пілоти": посол Данії про обіцяний пакет із F-16, який Україна має отримати влітку
13:19
Ексклюзив
Мобілізація людей з інвалідністю
Правозахисниця роз'яснила процедуру отримання статусу особи з інвалідністю внаслідок бойових дій
13:16
Олександр Лукашенко
Лукашенко назвав основним реальним ризиком для Білорусі "гарячу точку в Україні"
13:08
військовий квиток, мобілізація
Українці за кордоном зможуть оновити військово-облікові дані в консульських установах: подробиці
13:08
Херсон
Подружжя агентів ФСБ отримало 15 років тюрми за наведення ракет РФ на лікарню в Херсоні
12:55
Адмірал Тоні Радакін
Україна зможе збільшити кількість дальніх атак по території Росії, - голова ЗС Британії
12:52
На фото: Артем Пивоваров та Klavdia Petrivna
Вийшов перший спільний кліп Артема Пивоварова та Klavdia Petrivna "Барабан"
12:50
Інфографіка
військовий квиток, мобілізація
Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації
12:48
Росія продовжує продукувати фейки
"Конгрес США прирік 500 тис. українців на смерть або важкі поранення": добірка фейків у світі за 25 квітня
12:39
Напад РФ на будь-яку країну НАТО призведе до неминучої поразки Кремля, - Сікорський
12:30
TikTok
"Війна закінчиться 18 травня": у Центрі стратегічних комунікацій спростували нове "передбачення" з TikTok
12:30
Субантарктичний пінгвін
У Всесвітній день пінгвінів українські полярники показали птахів, які гніздують біля станції "Академік Вернадський"
12:10
руйнування
Виплати за програмою єВідновлення погодили для понад 65 тис. українців
12:07
Інфографіка
долар євро валюта обмін
Курс валют на 25 квітня: скільки просять за долар та євро в обмінниках
12:02
OPINION
Володимир В'ятрович
Консульські репресії: від цього виграє тільки Росія
12:01
Новини компаній
на фото Якоб Ааруп-Андерсен і Володимир Зеленський
СЕО Carlsberg Group Якоб Ааруп-Андерсен зустрівся з президентом України
12:00
Огляд
Православна церква України
Чи можна жінкам ходити в храм у штанях та без хустки: що насправді прописано в Святому Письмі. Пояснення від ПЦУ
11:48
На фото: Постер фільму "Я, "Побєда" і Берлін"
Український фільм "Я, "Побєда" і Берлін" за повістю Скрябіна вийде в прокат у Польщі
11:40
електроенергія
Україна четвертий день поспіль залучає аварійну допомогу з Європи: ситуація в енергосистемі станом на 25 квітня
11:37
Ексклюзив
Росіяни втратили спокій у Криму: військовий експерт Селезньов про наявність ATACMS у ЗСУ
11:31
Ілля Вітюк
НАБУ перевіряє дані про елітну нерухомість голови департаменту кібербезпеки СБУ Вітюка
11:23
Огляд
світ, міжнародний огляд
Україна досі не виробила плану перемоги, а Лондон продовжує фінансувати Кремль через купівлю нафти. Акценти світових ЗМІ 25 квітня
11:16
КНДР, Північна Корея
ЄС готує санкції проти суден, що возять зброю з КНДР до РФ, і танкерів - порушників стелі цін на нафту, - Reuters
11:15
Тимур Іванов, Володимир Путін та Сергій Шойгу (зліва - направо)
Арешт заступника Шойгу став найсерйознішим скандалом в міноборони РФ з 2012 року, - британська розвідка
11:12
на фото готель "Україна"
Готель "Україна" в Києві внесли до списку об'єктів приватизації
10:40
Оновлено
Наслідки удару по Черкащині 25.04.24
РФ атакувала Черкащину: 6 постраждалих, пошкоджено критичну інфраструктуру
10:20
прикордонник
На Сумщині прикордонники відбили наступ російської ДРГ
10:16
Оновлено
РФ ветувала резолюцію Радбезу ООН про недопущення гонки озброєнь у космосі. Білий дім відреагував
10:12
Дональд Трамп
Аризона звинуватила 18 соратників Трампа у спробі зірвати президентські вибори
10:04
Анонс
Онлайн-інкубатор для стартапів з соціальною метою StartUp4Good
Онлайн-інкубатор для стартапів із соціальною метою StartUp4Good: триває прийом заявок
10:00
OPINION
Тарас Загородній
Як змусити Захід прийняти Україну в НАТО без умов?
Більше новин