5 найкращих українських фільмів, які варто подивитися по телевізору: гучні новинки 2019 року

Український кінематограф не стоїть на місці. У прокат в кінотеатрах раз у раз виходять нові фільми. І поки новинки 2020 року активно показують на великих екранах, стрічки, представлені у 2019, вже можна дивитися по телевізору

Для перегляду нових фільмів з приголомшливою графікою й ідеальним звуковим супроводом відмінно підходять телевізори з технологією HDR . Вони дозволяють розглядіти навіть найдрібніші деталі кадру і максимально реалістично передають кольори.

Аби не підтримувати піратів і насолоджуватися тільки легальним контентом, необхідно підписатися на один з популярних українських сервісів онлайн-телебачення.

Вони заслуговують на увагу глядачів - кращі українські фільми 2019 року

Які українські кінострічки викликали позитивну реакцію критиків і найбільше сподобалися вітчизняному глядачеві в 2019 році?

"Гуцулка Ксеня"

Один з небагатьох сучасних українських мюзиклів, в якому музичні номери органічно переплітаються з винятковою акторською грою. В основі сюжету - історія кохання юної, наївної та довірливої ​​дівчини Ксені й заможного іноземного емігранта з Америки. Ідея музичного фільму проста і зрозуміла, а враження від перегляду - незабутні.

Побачити "Гуцулку Ксеню" - долучитися до прекрасного. Хоча б тому, що за музичний супровід картини відповідає епатажна україномовна фрік-кабаре група Dakh Daughters.

"Захар Беркут"

Екранізація однойменного твору Івана Франка, спільно створена Ахтемом Сейтаблаєвим і Джоном Вінном. Попри деякі неточності в сценарії драму точно повинен побачити кожен українець.

Кінострічка яскраво і реалістично демонструє особливості боротьби українського народу проти Монгольської орди. Фільм зберігає основну думку повісті Франка, але при цьому в ньому присутні додаткові сюжетні лінії й нові герої.

"Додому"

Картина, яку неможливо дивитися без сліз на очах. У драмі показано біль втрати, гіркоту непорозумінь між батьком і дитиною, важливість традицій і цінність батьківщини для людини.

"Додому" - історія, яка залишає відбиток на серці й змушує задуматися.

"Ціна правди"

Драма - результат копіткої праці представників відразу трьох країн:

Історія Гарета Джонса має неоціненне значення для України та українців. Саме ця людина розкрила страшну правду про голод 1932-1933 років всьому світу.

"Скажене весілля 2" вже по телевізору

І наостанок - легка комедія від Влада Дикого і Владислава Климчука. Довгоочікуване продовження фільму "Скажене весілля" з Катериною Кузнєцовою, Поліною Василиною, Лесею Самаєвою та Назарієм Задніпровським в головних ролях. У центрі сюжету знову любовна історія, яка не дає спокою люблячому батьку Василю Середюку. Що на цей раз задумав турботливий тато?

Перераховані фільми - доказ того, що в українського кіно є велике і світле майбутнє. І, схоже, вітчизняні режисери роблять все можливе, щоб воно настало прямо зараз.