Зрадницькі мінські угоди, коронавірус та українська економіка

Чи нові Мінські домовленості — це повна здача національних інтересів? Що намагається приховати наша влада за гучною темою коронавірусу та що буде з економікою України в умовах світової кризи?

Весь світ зараз говорить про коронавірус. Про те, як уберегти себе, як уберегти близьких. Як підняти економіку і що взагалі буде відбуватися з економікою в умовах цієї жахливої і непрогнозованої кризи.

Про що говорять українці? Про те, зрада чи не зрада була підписана в Мінську, і очевидно, що ці угоди були зрадницькими. Про те, буде чи не буде парламент голосувати за жахливий закон про землю...

Я хочу попросити всіх своїх колег з провладних фракцій, самого Володимира Зеленського, всіх, хто представляє українську владу: давайте об’єднаємося разом навколо того, що об’єднає і має врятувати наше суспільство. Бо використовувати тему коронавірусу для того, щоб протягнути свої антиукраїнські, а то і якісь примітивні власні інтереси, неблагородно, негарно, незаконно і просто жахливо.

Нам треба спільно об’єднатися, щоб вирішити, як переживе наша країна цю жахливу ситуацію, до якої через нашу владу виявилася фактично неготовою.