Чому Вакарчук пішов з Ради та коли проукраїнські сили об'єднаються?

Святослав Вакарчук заявив, що складає депутатський мандат. Чи втілилася в життя його мрія про парламент молодих та талановитих людей, нових облич? Сьогодні ми побачили, що насправді політики діляться не на старих і нових, а на українських і антиукраїнських. Про це у новому блозі Миколи Княжицького на Еспресо

Святослав Вакарчук пішов, і ми бачимо, як накинулися на нього антиукраїнські блогери, проросійські засоби масової інформації – всі, кому не лінь. А даремно, тому що Вакарчук – чесна і відповідальна людина. Набагато чесніша і відповідальніша, ніж Володимир Зеленський
 
Святослав Вакарчук мріяв привести в парламент групу молодих, талановитих людей, нових облич, а вже коли зайшов у парламент, то всі ми побачили, що різниця не між новими і старими обличчями, а між проукраїнськими силами й антиукраїнськими, між тими, хто хоче сильну українську, незалежну, європейську державу, і тими, хто хоче повернути нас до імперії заради власних корупційних діянь. 
 
Вакарчук побачив цю різницю. Її бачить не тільки Вакарчук, її бачить Стерненко, якого сьогодні переслідують, її бачить Петро Порошенко, який теж знаходиться під переслідуваннями цієї так званої влади. 
 

Я абсолютно переконаний, що в наступному парламенті ми обов’язково повинні стояти всі разом, поруч, плече до плеча. Усі проукраїнські сили. І я переконаний, що Святослав Вакарчук буде гідною фігурою в цьому ряду українських патріотів.