Розкішне оздоровлення у Моршині

Невеличке містечко Моршин відоме завдяки унікальним природним ресурсам. Саме сюди щороку приїздять тисячі людей на оздоровлення. Рік тому тут, у Моршині, відкрився готельно-оздоровчий комплекс "Святий Шарбель", який поєднав у собі сучасний готельний сервіс з діагностично-лікувальними послугами

Оздоровчий комплекс спеціалізується на трьох основних напрямках:  здорове серце, хвороби шлунково-кишкового тракту та схуднення. Але лікарі можуть розписати індивідуальну програму оздоровлення відповідно до потреб відпочивальника.

Найчастіше у «Святий Шарбель» приїздять люди з метою позбавитися зайвої ваги та покращити роботу шлунково-кишкового тракту. Якщо людина приїхала на оздоровлення на неї заводиться медична карта. Проводиться збір анамнезу, огляд, термометрія, вимірювання параметрів та зважування на так званих “розумних” вагах.

Олена Балабанська, гастроентеролог:

«Розумна вага працює з програмою через блютуз і відповідно видає всі показники стосовно, які спрацювали на вагу. Показують індекс маси тіла чи є достатня вага, згідно зросту. Відсоток жиру, вага тіла без жиру, підшкірний жир, вісцеральний жир, часткова вага, кісткову масу, відповідно енергію, яку людина витрачає. По ходу лікування, по ходу програми схуднення при кожній зустрічі, лікар гостя переважує і має діаграму. Відповідно можна побачити коливання, які відбуваються з кожним з показників. »

За результатами обстеження, лікар призначає водолікування. Інформація про призначення записується на електронний браслет і з ним потрібно приходити до бювету. У «Святому Шарбелі» бювет просто у готелі, тож спеціально йти до міського джерела немає потреби.

У питанні схуднення важливо правильно підібрати харчування. Щоб учасники програми дотримувалися раціону, в готелі працює спеціальна дієтична сестра. Зранку шведський стіл, а на обід та вечерю індивідуальне харчування.

І звичайно процедури, без них у санаторії ніяк. У «Святому Шарбелі» безліч релакс процедур, де можна поєднати приємне з корисним, тобто відпочити і позбутися зайвих кілограмів. Наприклад, процедура «SAHARA DREAM» дуже подобається жінкам. Вона стимулює регенерацію шкіри та пришвидшує обмінні процеси, має відновлювальну та антиоксидантну дію. Та найголовніше, що під час цього ритуалу, можна позбутися до п’яти зайвих кілограмів. Є у готельно-оздоровчому комплексі ексклюзивні процедура - ванна з сироватки. Вона зробить тіло ніжним та розкішним.

Всі процедури підбирає лікар у комплексі, тут є підводні масажі, ручні масажі, ванни, вправи з тренером у спортзалі, нордична ходьба, аква аеробіка. До ваших  послуг лазні: парова, карпатська, руська. Також інфрачервона сауна, джакузі, великий басейн та відкритий басейн в яких можна купатися у будь-яку пору року.

Унікальна моршинська лікувальна вода у поєднанні з підібраними процедурами, фізичними вправами та дієтичним харчуванням зроблять свою справу. Люди їдуть додому задоволеними, бо позбулися зайвих кілограмів, а ще мають план дій на майбутнє, яким має бути раціон харчування вдома, питний режим та розписані фізичні вправи.