Як стати щасливим за 21 день і почати заробляти на YouTube – 5 книг з корисними порадами

Ігор Бондар-Терещенко
2 жовтня, 2020 п'ятниця
17:46

Попри те, що більшість методик, викладених у цих книжках, можуть скидатися на чарівну казку, насправді усі вони реальні. Насамперед тому, що чи то в галузі маркетингу, а чи в сфері сторітелінгу усі вони закликають до одного: зробити щось власноруч. І тоді життя, як за помахом чарівної палички, обов’язково зміниться на краще.

Луїза Хей. Станьте щасливими за 21 день. – Х.: Клуб Сімейного Дозвілля, 2020

null

Попри те, що практична методика у цій корисній книжці нагадує казку про чарівне дзеркальце, хазяйка якого щоразу питалася, чи саме вона найпрекрасніша у світі, усе викладене авторкою – зовсім не казка, а справжня реальність. Яка, додамо, настає для кожного, хто навчиться працювати з люстерком. Тобто протягом трьох тижнів, як обіцяють нам, ми зможемо дізнатися, як змінити своє життя, просто див­лячись у дзеркало. "Робота з дзеркалом - підказує авторка, - коли ви зазираєте собі глибоко в очі, повторюючи афірмації, - це найефективніший із винайдених мною способів навчитися любити себе й бачити світ як безпечне місце, сповнене любові". А також, додамо, дізнатися, як переробити гнів та відпустити, перш ніж він змусить вас захворіти; як сила гарного настрою може змінити все на краще; як приділяти собі більше часу та підбадьорювати себе на цьому шляху; як пробачити собі й тим, хто вас образив, та підняти цим своє серце на новий рівень любові до себе; як відпустити старе кохання, зцілити розбиті стосунки та шукати нову любов; як пере­стати відчувати сильні стреси. "Можливо, вам цікаво, чому програма триває саме 21 день? – запитує авторка. - Чи вийде у вас повністю змінити своє життя всього лише за три тижні? Либонь, не повністю, але ви можете по­сіяти зерна змін. Коли ви й далі працювати­мете з дзеркалом, із цих зерен проростуть нові здорові звички мислення, які відчинять двері до радісного й повноцінного життя. Тож починаймо!2

 

Мартін Томас Посібник The Financial Times зі стратегії для соціальних медіа. – Х.: Фабула, 2020

null

У цій книжці автор приділив значну увагу стратегічному мисленню та плануванню, але також намагався дати практичні поради щодо того, як максимально використовувати соціальні медіа та уникнути підводних каменів. Наприклад, як вирішити, чи створювати додаткові облікові записи в соціальних медіа? Як збільшити кількість підписників на власних каналах? Як розвивати процес управління бесідою? Як зменшити негативний вплив скарги клієнта? Як уникнути проблем із регуляторними органами? Як не стати жертвою кібер-шахрайства? Також у автора чимало прикладів з практичного вжитку його порад. «Коли генеральний директор Apple Тім Кук написав твіт "Чудовий день і прогулянка у @YosemiteNPS. Щиро вдячний працівникам парку», то отримав майже 6000 уподобань від його 2,6 млн підписників, і ніхто не припускав, що краще б він використав цей час на роботу, а не на прогулянку парком". Тож ця книжка продемонструє, як, застосовуючи більш стратегічний підхід до використання соціальних медіа, ви зможете забезпечувати кращі результати, реалізовувати ефективніші кампанії, створювати цінніші мережі, збирати кращу інформацію про бізнес-середовище, підвищувати лояльність клієнтів та трансформувати свою корпоративну культуру і водночас управляти ризиками, що виникають перед вами та вашою організацією.

 

Девід Мірмен Скотт і Рейко Скотт. Фанократія. Перетворення фанатів на клієнтів і клієнтів на фанатів. – К.: Yakaboo Publishing, 2020

null

Автори цієї книжки небезпідставно вважають, що найпотужнішою силою у світовому маркетингу є не соціальні медіа, імейл-розсилки чи таргетинг і навіть не п’ятнадцятисекундні реклами перед кожним відео на YouTube. Ні, магічний інгредієнт - це фандом. Загалом Девід Мірмен Скотт з донькою Рейко — дуже різні. Один з них - бізнес-стратег з покоління бебі-бумерів, інша - міленіалка, яка вивчає медицину, проте вони помітили, що той ентузіазм, який в них запалювали надзвичайні явища, як гурт Grateful Dead (у Девіда) та Гаррі Поттер (у Рейко), тепер викликають найрізноманітніші компанії та організації. Тож вони об’єднали свої знання та зусилля, щоб дослідити це доленосне питання: Справді, як певним брендам, навіть з найнудніших, здавалося б, індустрій, як автострахування чи корпоративне програмне забезпечення, вдається оточити себе не просто покупцями, а палкими фанами? У принципі, з цієї книжки можна дізнатися.

 

Станіслава Стефановська. 50 кроків до роботи. Путівник для тих, хто хоче працевлаштуватися. – К.:  АДЕФ-Україна, 2020

null

Як відомо, тема професійної реалізації людини в соціумі завжди була і залишається актуальною. Змінюються епохи, культури, професії, але бажання людини стати кимось саму у трудовій сфері, бути майстром своєї справи і здобути визнання - практично незмінне. Досвід перебування в професійних просторах дає можливість для розвитку і самореалізації потенціалу людини. Тож у цій книзі-путівнику описані 50 кроків, які планомірно готують людину до досягнення її мети - працевлаштування. Читач разом з автором буде задаватися питаннями, шукати відповіді на них та формувати власне більш цілісне уявлення про себе як про професіонала. Що, разом із правильним позиціонуванням і підготовленістю, і є запорукою успішного працевлаштування. Книга призначена для широкого кола читачів, які хочуть створити або оновити своє резюме, знайти роботу для душі та з задоволенням пройти випробувальний термін, по-справжньому ставши частиною нової компанії.

 

Марк Лівін. Cторітелінг для очей, вух і серця. – К.: Наш Формат, 2020

null

Ця книжка обов’язково сподобається  тому, хто зацікавлений в історіях: письменникам, рекламістам, копірайтерам, журналістам, усім, хто розуміє важливість історій та вміння їх розповідати. Адже сторітелінг — це наука, без якої не обійтися: у професійному та повсякденному житті ми щодня розказуємо історії, чуємо їх та хочемо бути почутими. Історії — це універсальна мова, що зрозуміла кожному, якщо знати, як правильно її використовувати. Тож автор, досвідчений письменник та блогер, ділиться власними секретами задуму, побудови та розповіді вдалої історії на конкретних прикладах. А також вчить розуміти текст та пояснює, чому так важливо не лише бачити та чути історію, а й відчувати її на кожному із можливих рівнів. При цьому автор у книжці не лише розповідає історії із свого дитинства та власні інсайти із досвіду написання історій, але й описує поради та лайфхаки від інших письменників, блогерів та митців.

 

Теги:
Читайте також:
Київ
+11°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.4
    Купівля 39.4
    Продаж 39.85
  • EUR
    Купівля 42.1
    Продаж 42.86
  • Актуальне
  • Важливе
2024, четвер
25 квітня
01:24
Придністров'я
Молдова зупинила експорт у РФ товарів на ВПК із заводів Придністров'я, - ЗМІ
01:04
Оновлено
ID-картка, паспорт
У МЗС прокоментували постанову уряду про те, що чоловіки призовного віку зможуть отримати паспорти лише в межах України
00:56
Еммануель Макрон
 Макрон не підтримує переобрання фон дер Ляєн на посаду голови Єврокомісії, - Bloomberg
00:28
польща україна , біженці
Польща готова сприяти поверненню в Україну військовозобов’язаних, - міністр Косіняк-Камиш
00:26
криптовалюта
Засновника криптовалютної біржі Binance Чжао можуть ув'язнити на три роки
2024, середа
24 квітня
23:48
Олег Верняєв
Олег Верняєв здобув срібло в багатоборстві чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики
23:29
Оновлено
HIMARS з ATACMS
У Білому домі впевнені, що Україна виконуватиме зобов’язання щодо ATACMS
23:14
Євгенія Гуцул
У Молдові через російські гроші судитимуть очільницю Гагаузії
23:11
комендантська година, Великдень
Комендантську годину в Києві на Великдень не скасовуватимуть
22:44
Дмитро Пєсков
"У Херсоні ЗСУ поводяться, як загарбники, а не як захисники": російські фейки та маніпуляцій за 24 квітня
22:33
Ексклюзив
Паспортний сервіс
"Точно не змусить чоловіків повертатися": політолог Розумний про заборону видачі документів українцям за кордоном
22:28
зруйнована телевежа Харків
У Харкові відновили телемовлення після удару РФ по телевежі 22 квітня
22:26
Оновлено
Тимур Іванов, Володимир Путін та Сергій Шойгу (зліва - направо)
РосЗМІ повідомили, що Шойгу відсторонив з посади свого заступника, заарештованого начебто через хабарництво
21:57
У Миколаєві вибухнув невідомий пристрій: постраждали 5 рятувальників
21:40
книжка вогонь знищення
Окупанти почали нові зачистки бібліотек у Криму, - Спротив
21:33
Оновлено
США таємно передали Україні ракети ATACMS і ЗСУ застосували їх щонайменше двічі
21:24
Ексклюзив
росія - китай
Дипломат Хара пояснив, чому Китаю вигідна слабка Росія як партнерка
21:13
VivaTech 2024: 14 стартапів представлять Україну на технологічній конференції у Франції
20:22
Аналітика
Сергій Згурець, український журналіст, військовий експерт
США можуть відправляти допомогу Україні на $1 млрд щомісяця. Колонка Сергія Згурця
20:08
ЗСУ
Упродовж доби на фронті відбулось 84 боєзіткнення, Сили оборони відбили 65 атак і збили ракету Х-59
20:04
OPINION
Володимир Ар'єв
Консульства і ухилянти: чи має влада право на помилку?
20:00
Огляд
переможні новини
Переможні новини 791-го дня війни: запасний Patriot для України від армії США, Сили ППО збили новітню російську ракету Х-69
19:48
Міністр оборони Латвії Андріс Спрудс
Коаліція дронів для України зібрала майже €500 млн, - міноборони Латвії
19:45
світло
Міненерго пояснило українцям, як споживати електрику, щоб енергосистема залишалася стабільною
19:33
Ексклюзив
Микола Княжицький
Ми маємо бути демократичними не на словах, а на ділі, - нардеп Княжицький про "Єдині новини"
19:07
Ексклюзив
Львівські десантники під Бахмутом зупинили ворожий наступ і знищити бронетехніку РФ
ФАБи, FPV, нічні штурми: військовий ЗСУ Фірсов розповів про тактику ворога та особливості застосування ним дронів
19:04
Пентагон
США оголосили пакет військової допомоги Україні на $1 млрд: що в ньому
19:04
Катажина Котинська
Премія Drahomán Prize для перекладачів з української мови на мови світу: лауреатка переклала книгу Забужко
19:04
Володимир Зеленський
Росія має план зі зриву Саміту миру, - Зеленський
19:00
Огляд
крилата ракета Х-101
Подвійна загроза: що таке модернізовані ракети Х-101 і чим вони небезпечні
18:44
Верховна Рада
Заволодіння держземлею на 291 млн грн: до Ради внесли проєкт постанови про звільнення Сольського
18:38
Анонс
Виставка Ольги Погрібної-Кох
У Львові відкривається виставковий проєкт Ольги Погрібної-Кох “Пісня Пісень”
18:20
Євроcoюз ЄС
В ЄС відреагували на рішення України про припинення видачі документів українцям за кордоном
18:06
OPINION
Вадим Денисенко
Чому затримання заступника Шойгу невигідне Україні?
18:05
На фото: Ненсі Гонсалес
Дизайнерку люксового одягу Ненсі Гонсалес засудили до увʼязнення за контрабанду сумок з крокодила та пітона
18:00
Ексклюзив
Пограбоване РФ сховище Херсонського художнього музею
"Кидали картини, наче сміття". Як окупанти "подбали про збереження" Херсонської колекції та вивезли твори до Криму
18:00
Оновлено
Сенат США
Байден підписав пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню на $95 млрд
17:59
Ексклюзив
Карта Авдіївка 24.04
"Інформаційний спротив": окупанти не захопили Очеретине, там ще тривають бої
17:42
На фото: Артем Пивоваров
Артем Пивоваров зламав ніс фанатці під час концерту
17:39
Дмитро Кулеба
Кулеба про Patriot для України: в армії США, ймовірно, є один запасний
Більше новин