10 причин, щоб поїхати на відпочинок у готельно-оздоровчий комплекс “Святий Шарбель”

Моршин - відомий бальнеологічний курорт у Львівській області. Саме тут рік тому відкрився готельно-оздоровчий комплекс з найвищими стандартами сервісу - “Святий Шарбель”.

Ми склали топ-10 причин, чому варто поїхати туди на відпочинок: 

1. Відновитися.

Метушня, невтішні новини, постійні стреси – все це вимотує наш організм. Щоб відпочити та набратися сил треба їхати далеко від багатолюдних міст в затишний і комфортний санаторій. “Святий Шарбель” ідеально підходить для тих, хто бажає просто відпочити, оздоровитися або пройти курс лікування.

2.Приділити час здоров’ю. 

Найголовніше, чому варто їхати до санаторію – це оздоровлення. У Готельно-оздоровчому комплексі “Святий Шарбель”, лікарі підберуть медичну програму згідно з індивідуальними особливостями Вашого організму. Оздоровлення проводиться за трьома напрямками : здоров’я травної системи, здорове серце та програма схуднення.

3. Пройти обстеження.

Часто у нас не вистачає часу, щоб пройти повноцінне обстеження. У санаторії “Святий Шарбель” – це можливо зробити. Адже перш ніж призначити лікування, лікарі проводять ретельний огляд і діагностику.

4.Водолікування.

Лікар обов’язково призначить унікальну, лікувальну Моршинську воду, яка славиться своїми якостями на увесь світ. У “Святому Шарбелі” є власний сучасний бювет, тому іти до міського джерела немає потреби. 

5. Пройти процедури.

Дійсно більшість процедур, які проводять у санаторіях, можна пройти і в місті, для цього не потрібно далеко їхати. Але повноцінний ефект від процедур буде досягнуто лише, якщо людина повністю занурюється в атмосферу відпочинку. Результат буде приголомшливий. 

6. Побути з родиною.

У Готельно-оздоровчому комплексі “Святий Шарбель” можна відпочивати усіє родиною. Чисте повітря, мінеральна вода, довгі прогулянки, якісне харчування, водні процедури, спорт та SPA. 

7.Відпочинок на справжньому SPA-курорті.

Не обов’язково їхати за кордон, щоб відчути на собі ефект від модних оздоровчих процедур. Тут у “Святому Шарбелі” є повний спектр сучасних процедур:

8. Активний відпочинок.

Для тих, кому не сидиться на місці, хто хоче позбутися зайвих кілограмів та любить рух у санаторії є аквааеробіка, індивідуальні заняття з тренером у спортивному залі оснащеному усім потрібним інвентарем або групові на вулиці, нордична ходьба.

9. Втратити зайві кілограми.

У готельно-оздоровчому комплексі “Святий Шарбель” є окрема програма схуднення. Для кожного її учасника лікар підбирає програму харчування. Окремої уваги заслуговує Ресторан “Кедр” – місце, де поєднується вишукана європейська кухня та здорове харчування. Інтер’єр у стилі лофт настільки приємний, що хочеться сидіти тут годинами.

10. Безпека в умовах карантину.

“Святий Шарбель” працює за оновленими правилами. Столи в ресторані стоять на великій відстані один від одного. Адміністратори розписують процедури так, щоб люди не зустрічалися і не чекали у коридорах.