Всьо буде хА-рА-шо

Народно - аналітичне історичне дослідження

...У всього є своя хАроша сторона. 

Наприклад, відучора мені пофіг на стрічку новин. Ми ж точно знаємо, як все буде прекрасно та гламурненько. От люде пишуть, що відтепер у нас є дуже пристойна та симпатична перша леді. Чудово! За це варто було боротися. 
А що ще буде расчудєсно? Ну, спробую навскідку. 

Стрємітєльная АТО (чи асьо - то вже не важливо). Переговори із "мирними мешканцями", показові арешти найбільш відомих загалу терористів. Одного-двох. 

Чудові нові призначення професіоналів. Оце - головне. Вони будуть такі нові та професійні, що ніхто й не подумає спитати - де вони працювали-кушалі раніше. Якщо це нікого не хвилювало на виборах, то якого біса згадувати про люстрацію коли дають портфелі? Логічно. 

Потім красівий візит до кремля. Хтось в часи Майдану плювався, що опозиція ручкається із хамом? То коли це було - у нас же тепер всьо по-новой. Приготуйте ваші ручки - скоро треба буде аплодувати історічєскому рукопожатію в москві. 

Квітуча федеративна Україна. Многовекторна, як стадо їжаків на пасовищі. Вніматєльно почутий Донбас із розкішними дотаціями "на відновлення". Ну, про статус рос. язика ви теж, мабуть, здогадалися, нє?

Шикарний та прозорий як секс-білизна кордон с росією. Налагоджені взаємовигідні зв`язочки - цукерочки-газок, кури-гуси. "Тісніша співпраця" із митиним союзом. 

Ну, ми ж не хочемо, щоби схід перетворився на "сіру зону"? Тому підемо у сіру зону всі. Там звично. Звідти нам навіть дозволять кричати "Україна - це Європа". По празнікам. 

В Конституції теж стануться цікаві зміни - на краще, звичайно. Тільки на краще! Бо треба ж буде наводити лад - сильними руками, згуртувавшися довкола єдиного президента та єдиного парламенту. 

А який новий вибір телеканалів! Хочеш - ахмєтовські, хочеш - коломойські, хочеш - фірташевсткі. Для особливо вибагливих буде Общественное През-ТБ та Канал найчесніших президентських новин. 

Міжнародна прогресивна спільнота теж зітхне із полегшенням - вже не буде приводів висловлювати стурбованість, чи (цур їм та пек!) впроваджувати санкції. А про неприємний епізод із Україною - можна забути, як про страшний сон. 

Це я - так, коротенько про хороше. У нас тепер все буде - тільки про хороше та ще краще. Ось і ладушкі. 

Ліш би нє било войни. Главноє - стабільность. Ви ж саме цього ЗАВЖДИ хотіли, наші мудрі виборці? 

BTW: Я не баба Ванга. Точно знаю. Але коли у 2010-му наш мудрий народ зробив свій черговий мудрий вибір, я сіла на попі ровно та розказала на три роки вперед - як воно буде харошо. Маю ще живих свідків цього. Втім, Свідкам Першого Туру - видніше. Бо їх більше. Так їм і треба.

UPD: Чесне слово! Коли я писала пост, то ще не бачила ЦЬОГО. (Інтерв`ю на ЛІГА). 
Спасибо товарищу всенародно-легитимно-быстро-быстро-избранному за блестящее подтверждение части моих прогнозов.