Шоколад та президент

І не про політику. Мені подобається Порошенко. Його молочні шоколадки не дорогі і смачні. І навіть є з цільними лісовими горішками. А для мене цільний лісовий горішок - то святе.


Моя мама живе в голосіївському районі, і коли зимою я їжджу до неї в гості, люблю через вікно маршрутки розглядати, як світиться гірляндами шоколадна фабрика. "ну ва-пєрвих - ето красіво" (с).

Я не полінувалася полазити по інтернету і почитати про сім'ю без 5-ти хвилин нового президента. Дітки Порошенка грають на піаніно, гарно грають (я дивилася відео на ютубі). Навіть уміють саундтреки з "Амелі" лабають. Значить є смак. Ще вони ходять на танці. І розмовляють українською. Щебечуть як солов'ята. 

Дружині Порошенка 52 роки і вона дуже красива. Люду ми, звісно, усі любимо і не забудемо. Бо то жінка - мучениця. Але Марина, після Людочки, - це як подарунок небес. Марина стильна, вона лікар (а значить має добре серце). Вона мати чотирьох дітей, інтерв'ю дає скромно.Багато не говорить. Ну прям українська принцеса Діана. Таку буде не соромно і в закордонні відрядження брати, іншим президентам показувати. Я думаю, Петя навіть може хизуватися, що не зважаючи на його брюшко і пухкенькі щоки, біля нього така фантастична жінка.

Цікаво, чи є в них собаки й коти? Я якось цей момент упустила. Але треба буде вияснити. 

Я думаю так: якщо Петя зміг обвісити шоколадну фабрику гірляндами, то, може, у нього і Україну примарафетити вдастся.
І не треба на нього нападати і критикувати. Сидячи на дивані, це канєшно робити дуже легко. 

Він зараз стане президентом не успішної країни де сиди собі і тіко конфети їж. Йому доведеться розгребти купу гівна, а гівно, до речі, це вам не шоколад, хоч і схоже.