Країна неправильних флагів

Існує така порода громадян, що свято вірить в незламну силу символізму.

Кароче, доповідаю хід думок. Користі з них нема, можете не читати.

Оце ж знову трапилася дискусія про перевертання нашого прапору. Саме по собі мене це не цікавить, бо поняття "верх" і "низ" вигадали українофоби аби відволікти гречкосія від визвольних перегонів. 

Цікавить мотивація перевертачів. Серед них трапляються як звичайні прискіпливці, так і містично налаштовані особи. Ці особи керуються езотеричним припущенням, що саме через те що прапір перевернуто не так, Вкраїна постійно все прой.бує і уникає успіху. Пояснюють це налічієм якихось тонких енергій, хоча наврядчи здатні взагалі пояснити, що таке енергія. Між тим енергія - це лишень термін для наукової кореспонденції, не більше того.

Так оце ж почитав цікаве дослідження з цього приводу, мовляв на старих чорнобілих фотографіях жовтий колір дійсно виглядає темніше блакитного, тому й здається, що раніше кольори були розташовані не так, як зараз. І була купа прикладів, переконливих. Висновок такий, що прапір як ото був - так і лишивсь. Все нормально, нічого перевертати не слід.

Хоча можна й перевернути, якщо кортить. Не суттєво. Але існує така порода громадян, що свято вірить в незламну силу символізму. Варто лишень перевернути прапір і все одразу стане заїпісь. 

Під час зимових подій одна символістка написала мені листа з проханням розшейрити заклик. Всі вкраїнці мають поставити свічки, вбратися у вишиванки і молитися якомусь РодоводоПращуроБогу аби мусора і кацапи самонаїпнулися. Помоліться (тіки крепко і у вишиванці) і все - Господь спепелить всю погань, а самі лягайте спати.

Також ці громадяни дуже бояться матюків і вважають їх кацапським винаходом для поширення бездуховності. Якщо на паркані тричі написати слово ".уй", то кругом буде .уй. Така логіка.

Але дещиця правди в цьому є, бо якщо в країні забагато пунцових їпальників, то країна й сама ризикує перетворитися на пунцовий їпальник.

Звіт звітовано. Данкен!