Мурзікньюс від 24.07.14

Ну шо вам сказати, у четвер як всігда не новості а сплошний концерт, жаль тільки шо не дуже празнічний.

Зутра з верховного депутацького шапіто поступила блага вість нащот розпуску комуноупирятника.Вчоний кіт разом з небайдужими громадянами аплодірував цьому епохальному стоячи на задніх лапах. Канєшно старший по упирятнику Сіманєнка по цьому поводу шото там ляпав тіпа "ми не всрались" і " на нашей уліце будєт празнік". Ага буде - як на горі рак пердне.

Но як то кажуть у нас в Україні, "яка ж то бочка меду та без ложки амна". Ну і гамно канєшно не забарилося прилетіти. Внєзапно хракція політічєських клоунів Удар заявила про вихід із коаліції. За ними після нєкоторих раздумій аналогічну заву зробила Свобода. І тільки хракція Батьківщина питалась торгувацця тоїсть сопротівляцця цьому болєзнєнному но закономірному процесу. Но якто кажуть куєм лома не зігнеш і многострадальна коаліція приказала довго жить. Шоправда це був не останній сюрпрайз на сьогодні від верховного шапіто.

Апофєозом загодя отрєпєтірованої епічєської драми "Звіздєц всєму" стала пафосна рєчуга Яценюка (спічрайтеру много, много +). По смислу- "ми так старалися шо чуть не всралися, ми би і далі працювали тіки нас жоско наїпали". Ну і так сказать под занавєс того всього, несостоявшийся камікадзе Арсеній картінно подав у отставку з поста прем'єра . По цьому поводу вчоний кіт хоче сказать два слова. Перше, Яценюку- Гівно ти а не камікадзе!!! А друге небайдужим громадянам - Не вірте ви цим пі-сам!!!. По закону поки не буде обрано нова ВР увесь кабмін працює у статусі в.о. Хотя вже появилася інфа шо ніби Гройсмана будуть назначать в.о. прем'єра. От інтересно як вони це зроблять по закону?

Кстаті от шо інтересно, по вєрсії Яценюка, сьогодні в х@йлостані тамошні дєпутати, якраз в то саме врем'я проводили засідання госдури і тоже повелися на цей епічний разводняк. Ну тоїсть драму в нашім шапіто. Да так, шо накуй всі забули чого збиралися і тупо стоя аплодірували розвалу коаліції "За європейський вибір". Тут вчоний кіт задумався глибоко, як всьо таки міняєцця історія, не так давно московськії вассали уважно слухали шо робицця у Москвабаді і памперсами чи вазєліном запасались соотвєцтвєнно погоді, шо там тоді царила. А зараз вся бюрократічная машина х@йлостану уважно слухає, шо робицця у Києві і жидко сере від страшилок власних амноньюсів, аж до кровавих мальчіков в глазах і ліхорадочно питаєцця всьо українське запрєтіть. Тут вчоний кіт перефразірує крилату фразу "Ось так минає слава Х@йлостану". Для тих хто шарить у латині "Sic transit gloria Huilo regnum".

Нащот АТО, сьогодні наші доблесні вояки після тяжких боїв нарешті взяли Лисичанськ і зараз його чистять від колорацької зарази. Героям Слава! 

Ну і гран прі у катєгорії "Луччий оратор місяця" получає всьо той же Яценюк, за то шо депутати устроїли йому овацію на стоя, хотя як самурай він должен був зробить собі сепукку. Хотя якшо подумать- де шапіто іпуче, а де Японія прекрасна.

АТО продовжуєцця, майдан не розходицця.
Будьте уважні.