Мурзікньюс від 26.07.14

Ну шо вам сказати, субота видалася якато напряжна ну і новості такі самі.

Зутра поступали разні новості з фронту, про ночні обстріли з тєріторії кацапстану попитки прориву тірарістами окруженія, стрільбу в Донецьку і таке всяке.

Также поступила новость шо євроафєрісти ввели якуто нову порцію санкцій протів окруженія гражданіна Х@йла. Вчоний кіт канєшно аплодує таким рєшитєльним дєйствіям, тіки щитає шо в даном случає ці санкції Х@йлу, шо мертвому припарка, тоїсть немає уже смисла пи-ить ломом стадо подчіньонних обізян, якшо вожак для них нєдосягаєм.

Потом на міжнародном попріщє прекрасно отлічився Білий Дім своєю смєлою заявою шо в смерті пасажирів боїнга винуватий лічно гражданін Х@йло і ми так цього не оставим. Шо в свою очередь подвигло х@йлостанське МЗС на воплі істєрічєські по поводу того шо подло врьот Барак Хусейновіч Обама і возводя напрасліну на православного царя, способствує він рітуальним поєданіям нацгвардієй младєнців ну і вообше копає собі яму на кладбищі. 

Тут вчоний кіт трошки должен пояснити небайдужим громадянам концепцію партньорства євроатлантичного. Якшо Гамерика сказала "А" то євроафєрісти должни сказати дружно "Б" іначе буде вава в опі. А Х@йлостан включа істєріку бо понімає шо фокус із расколом по лінії Гамерика-Європа їм не удався і вже пиз-ць крадецця з посмішкою хижой. Ну а до цього вони понятно не готові.

Ну то таке перейдемо до діл домашніх. З обіду поступили тривожні новості про ряд тєрактів в Кременчуку і Львові, а также про затримання разних тірарістів, шо розповзаюцця по Україні як таракани по хрущьовці після санобробки.

Вчоному котові кажецця шо Україна вже стоїть на порозі розгулу тірарізьма і не послідню роль у цьому будуть грать так звані бєженці з востоку, яких по доброті душевній вже прихистили небайдужі громадяни. Ну в цьому случаї канєшно треба відділяти, як то кажуть "мухи од катлєт" ну тоїсть пострадавших бєженців од інфільтрованих агєнтів ФСБ. А тут вже мусим бути пильними усі іначе то усьо добром не кінчицця а переросте в звіздєц глобальний, чого би не хотілося нікому.

Нащот АТО, ідуть бої за Первомайськ і Горловку і даже за Донецьк, Героям Слава!

Ну і гран прі у катєгорії "Дарт Вата наносіт отвєтний удар" получає главний йокарний бабай Х@йлостану Кадиров, за асімєтрічні санкції протів Барака Хусейновича та кучки євроафєрістів. Саме інтересне із точки зрєнія вчоного кота у тому всьому виглядить віртуальне блокірованіє банковських щєтов обідчіков при том шо їх в Чечні так і не було нікагда. Хотя якшо курнути плану то можна даже звіздануть космічним флотом Звєзди Смєрті по єврогеям і піндосам ненависним. Мєчти, мєчти.))))

АТО продовжуєцця, майдан не розходицця (до речі завтра віче).
Будьмо уважні.