Мурзікньюс від 28.07.14

Ну шо вам сказати, понеділок як всігда підтвердив своє тяжоле реноме в колесі сансари тоїсть закон неминучості понеділкового западла.

Зутра поступали невеселі новості про ночні обстріли жилих кварталів нові жертви серед цивільного населення і всяке друге тірарістічєське амно яким нас питаєцця кормить х"йлостан під лозунгамі рузкого міра.

Натомість наші вояки продолжали наступлєніє на тєрровату закріплюючи вчорашні успіхи. Сили АТО взяли Дебальцеве, як хтото мєтко пошутив у твіттері "ватнікам в Дебальцево начистили є-льцево". Вчоний кіт канєшно зразу продовжив асоціатівний ряд "ватніков в Шахтьорску отп-дили жорстко", "ватніков в Донєцку ї-ашать нє по дєцкі" і даже "ватніков у Снєжному пи-ять ломом нєжно" (шутка). хто би їх там жалів після всього того шо вони натворили.

Кстаті, то шо вчора вєщав йо-ний нєдоносок Бєзлєр, нащот тєракта на хімзаводі оказалося правдою. Ці ошибки генетічєських експериментів замінірували аміакопровод, шо начинаєцця у Горловці а кінчаєцця у Х"йлостані. Вчоний кіт трохи вчив хімію і знає якшо цю шнягу підірвать, то мало того шо в радіусі 10 км не останецця нічо живого так ше і земля буде отравлена на років 50, як мінімум. Учитувая цю сітуацію до тірарістів даже звернувся напряму наш міністр оборони по поводу того шоб розмінірувать трубу. Хотя якшо подумать які переговори можуть буть з приматами. Історія не знає случая шоби людина договорилась з обізяною, хотяби даже генномодіфіцированою. Оно Царьов не дасть збрехать. 

Ага, ше поступила блага вість, шо знов піймали ляцького шпійона-охвіцера у штабі АТО, який зливав інфу за гроші окупантам. У вчоного кота є знов вопрос стандартний СБУ: де дані про шпійона-прізрака там званіє, хвамілія, размєр трусів в конце концов. Ато куйня якато получаєцця ви всьо когото ловите, причому регулярно, а зрадників не меншає, може ви ото як кіт з мишою граєтеся зі шпійоном посадили-відпустили, га??

Ну і гран-прі у катєгорії "Епічєській амнопад" получає мастєр оральной дєфєкації Лавроф, за той масів амноблоків який він артістічно історг із себе на сьогоднішній пресухє. Вчоний кіт канєшно не буде повторювать весь той брєд, який ніс цей образчік кацапічної зомботєхнікі в присуцтвії журналістов, остановицця тіки на одному тезісі шо "Майдан -гєополітічєський проект развала Х"йлостана". Так вот Лавруша, такі да. "Ми всі ходили на Майдан шоб наїбнувся Х"йлостан". Даже якшо сначала ми про це і не підозрювали. Кстаті вже недовго лишилося чекать.

Да верховне депутацьке шапіто сьогодні хавало спєктакль "Восставший із отставкі". Оп'ять же не кабукі, а якато самодєятєльность із Хацапетовкі. Но то таке- козак то не кізяк, або ж амно не самурай (пословиця стара японська))).

АТО продовжуєцця, майдан не розходицця.
Будьмо уважні.