Мурзікньюс від 29.07.14

Ну шо вам сказати, вівторок сьогодні видався якийто стрьомний і новості такі самі.

Зутра із фронту поступали якіто взаімоісключающі новості, шо тірарісти з одної сторони контратакують, а з другої собирають манатки і вострять лижі в Х@йлостан, а ше просять помощі у донських казаков і сібірських губернаторів. 

По цьому поводу вчоний кіт даже начав подозрєвать шо тірарісти поймали нєкуйовий пріход з гєрича( не путать з гіркіндом) і скоро будуть відправлять есемески на Марс, шоб їм зільоні братушкі срочно прислали помощь.))) А шо, Марсс-наш!!! Марссія!!! Марссія!!!)))

Ага, йопаний нєдоносок Бєзлєр (Бєс) вмєсто Крима оказався в Москвабаді, про шо нам любезно сообща Зорян Шкіряк. Знающі же люди подейкують шо Бєзлєра з домбабве і луганди витрєбував лічно гражданін Х@йло, шоб провести воспітатєльну роботу і заодно провірить достовєрность сводок ФСБ, по ходу шото намічаєцця сірйозне.

Да, внєзапно хвейсбук-міністр Аваков озвучив в принципі реальну цифру -двацять тисяч, це скіки нада помінять прєдатєлєй мєнтушок на востоку на нормальних патріотів і зразу начав сокрушацця де ж їх взять. Вчоний кіт отак міністру скаже- патріотів у нас багато но главне треба не вс-ацця давать їм в руки зброю. А зрадників усіх треба срочно брать за опу і одправляти строїти стіну велику, шоби людей відгородить од Х@йлостану, бо вже немає спасу од тих крємльовських під-асів, чи як їх там?

Шо інтересно, як уже раньше прогнозірував вчоний кіт, євроафєрісти після гамериканців, сказали своє Бе тоїсть Фе, Х@йлостану у виді третього етапу санкцій і даже хочуть замутити якийто самміт по цьому поводу, шо єсть прекрасно но трошечки запізно. Вчоний кіт щитає шо пляцькі євромиротворці своїм амнистим поцифізмом, пошті вже викормили Гітлєра нового на свою голову, тільки як всігда від того найбільш страдають українці.

При тому шо всі усілєнно роблять вид шо вони тут ніпрічом, як той припижжений Дуримар із ізвєсного дєцкого кіно про дерев'яну Україну, тьху тоїсть Буратіну, і приходицця тепер Буратіні тоїсть Україні самій піз-ити Карабаса-Барабаса(Х@йло) бо пляцькая Мальвіна(Меркель) із Артемоном(Оланд) ніяк не націлуюцця із ним.
Но то таке, вчоний кіт щитає шо всьо таки даже у такої казочки буде хеппі енд, особенно якшо Буратіна вспомнить, шо насправді він Котигорошко і візьме в руки свою епічну булаву.))

Ну і гран прі в катєгорії "Луччий флешмоб місяця" получає українське ком'юніті тирнету, яке по слідам одного вбросу замутило епічєський флешмоб "снялі мєня в нацгвардію". Карочє до вечора всьо народонаселення України, включно з домашніми животними, оказалося в лавах нацгвардії, чому несказано раділо і веселилося. Віртуалізіровані кацапи по цьому поводу нєдоумьонно панікували, щитая шо бандеравци савсєм сашлі с ума от бєзнаказанності і крові православних младєнцев.)))

І про пагане, внєзапно матеріалізувалися у Запоріжжі 42 бойца 51-ї бригади, шо як коли і звідки всі мовчать, одне відомо, шо з ними шас работають псіхологи і прокурори. Надіюся шо із солдатами всьо буде харашо.

АТО продовжуєцця, майдан не розходицця.
Будьмо уважні.