Саморганізація і Люстрація: Що робити?

З огляду на стан речей здається, що Путін все ж таки може розіграти карту Януковича або іншу для загострення і вторгнення.

Особливо, звертаючі увагу:

1. На слова Чуркіна на Раді Безпеки ООН про гуманітарну катастрофу в Україну...

2. На звернення Януковича до суду для визнання ЄС його легітимним Президентом України. Це не могло бути зроблено просто так, для сміху...!

Тож маріонетка Янукович, як Президент незаконно усунутий (по їх версії), але Президент може запросити допомогу у "наведенні МИРУ" і порядку у "братньої" Росії;

Та за для вирішення "Гуманітарної катастрофи", яка загрожує сусіднім російським областям (епідемії, біженці...), вони хочуть ввести гуманітарну допомогу із своїм "Гуманітарним конвоєм" - миротворці херові...

А "миротворці" російські в нас по всьому "периметру" Батьківщини вже з маркерованою, миротворськими знаками, військовою технікою стоять і тренуються... Тобто вони хочуть ТАКИ ВТОРГНУТИСЯ В НАШ ДІМ - Україну!

ЄДИНИЙ ВИХІД. І тепер, щоби стати сильнашими за Росію, а це наш єдиний вихід, в нас залишилися вже не роки, а дні!!! ДНІ. Можливо тижні.. Сподіваюся місяці...

ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ?

Тільки так.

Знаєте, що будемо робити далі? Хочете щоб Я Вам розповів? Щоб сказав хто в чому може допомогти, долучитися. І ми далі почнемо кожен в своєму напрямку в своїй сфері? І МИ Змінимо Україну?

Але Я не знаю що РОБИТИ ДАЛІ!!! Ні, знаю, робити і далі те що я роблю з початку Майдану...

І знаю, що це знаете Ви. У Нас просто жодного вибору немає! Або пітьма минулого і до кінця життя жаліти, що не зробив того що МИ так відстоювали на Майдані? Що зрадив ТЕ, за що загинули наші Герої.. І дивитися своїм дітям в очі з соромом за саою неспроможність.. І існувати, доживаючи і періодично депресуючи..

Або працювати головою і не "дивитися передач і серіалів", А ПРОДОВЖИТИ ОРГАНІЗОВУВАТИСЯ!!

Щоб САМООРГАНІЗАЦІЯ НАШОГО НАРОДУ, ТОБТО МАЙДАН продовжився у всьому Українському суспільстві!

Чим швидше і краще організуємося і зкординуєсося Тим СИЛЬНІШИМИ і РОЗВИНЕНІШИМИ СТАЄМО!

ДАВАЙТЕ КОЖЕН З НАС РОЗКАЖЕ ЧИМ ОСОБИСТО ВІН МОЖЕ ДОПОМОГТИ ДЕРЖАВІ - НАЦІЇ - НАРОДУ - НАМ.

А потім візьмемо і зкординуємо наші Дії і максимально допоможемо один одному пришвидшити досягненння наших цілей, які будуть сходинками в розбудові Держави! А наші діти і онуки і правнуки продовжать це робити... І так далі незкінченно будемо розвивати своє Національне Українське Суспільство шляхом САМООРГАНІЗАЦІЇ НАРОДОВЛАДДЯ.

Але маємо бути готові зустріти на своєму шляху все нових і нових корупціонерів(!), які вийдуть із нас... З наших рядів...( Але тепер ми вже знаємо як боротися і будемо вдосконалювати нашу боротьбу і наш захист від цієї чуми! Ми, медики називаємо це - ІМУНІТЕТ.

І імунітет теж має розвиватися і кріпшати... А в нашому випадку надзвичайно швидко!

ЛЮСТРАЦІЯ! Це сиворотка для сцілення! Це Адреналін для реанімАції Нації і Держави! Це шалений імпульс до розвитку! Це Повітря, яке потрібно постійно.

Хто має робити люстрацію??

Відповідь - МИ! А хто ж... Вони, що самі себе люструють..?

Кого Люструвати??!

Озирніться, вони поруч.., поруч з Нами, на дистанції витягнутої руки... Їх видно неозброєним оком!

Люстрація це важко. Це як відрубати собі руку, яку вразила ГАНГРЕНА.. Тож або загине цілий організм або маємо Відрубати вражену (свою?) руку...

Це важко... Але ми зможемо!

Слава Україні!