Троянський кiнь чи благородний жест вiд В.Путiна?

У зв'зку з гумунiтарною допомогою пропонованою вiд РФ, украiнське суспiльство погрузло в дискусiях щодо вмiсту такого вантажу та реальних його отримувачах.

Як говорив Л.Кучма:" В.Путiн нiколи не займався благодiйнiстю". Проте панiкувати чи нагнiтати ситуацiю не варто. Ми живемо в часи iнформацiйної вiйни щодо України з боку РФ.

Безумовно такий вантаж - це психологiчний тиск на украiнський народ. Зокрема, повернення назад у коло прихильникiв В.Путiна, жителiв Донбасу. Адже, пiсля всього, що трапилось й вiдбувається зараз в ДНР та ЛНР, мiсцевi жителi потрохи почали прозрiвати, усвiдомлювати iстинну суть Росiї-матушки та переходити на українську сторону.

Розбивається вщент киселівська пропаганда.Тому гумунiтарна допомога вiд В.Путiна, може бути пiарходом для повернення довiри мiсцевого населення Донбасу та бiженцiв, якi розпорошились по всiй Українi. Такий собi "акт милосердя" , який справить враження й на самих росiян, буде вiдволiкати вiд буденних проблем. Окозамилювання для власного народу, який на власнiй шкурi вiдчуває тягар запроваджених санкцiй.

Тема скандальна, а одже шуму навколо неї багато. Не слiд вiдкидати й того, що це своєрiдний троянський кiнь, начинений зброєю та ще й у супроводi "миротворчого конвою".

У такому випадку слiд очiвати чергових провокацiй на кордонi та можливої вiйни в новому форматi. Час покаже.....