Київський мер має оголосити День Жалоби

Я і Андрієвський просимо оголосити у Києві День жалоби за 4 загиблими киянами.

Звернулися до мера В.Кличка з проханням оголосити у Києві День жалоби за чотирма загиблими киянами – комбатом і бійцями батальйону «Київська Русь» (11 батальйон територіальної оборони МО).

Це найбільша втрата, яку поніс Київ з часів розстрілу Майдану. Це, безумовно, трагедія не лише для сімей загиблих, а й для всього міста. Тому сподіваємося, місто візьме на себе затрати по похованню цих героїв і належно вшанує їх пам'ять. Слава Героям! Герої не вмирають!.

Хлопців як справжніх героїв мають привезти в Київ і відспівати в Михайлівському соборі під легендарну «Качу», оголосивши той день, коли їх ховатимуть, Днем жалоби в Києві.

Тиждень тому я з Д.Андрієвським в рамках поїздки в зону АТО відвідали в Дебальцевому батальйон «Київська Русь» (11 батальйон територіальної оборони МО). Тоді ми навіть не здогадувалися, що мине кілька днів і комбат-герой Олександр Гуменюк та три бійці разом з ним героїчно загинуть в боротьбі з виродками Путіна. Тоді в батальйоні ще не було загиблих і пан Олександр цим дуже пишався. Тож і не дивно, що при такому батьківському ставленні до бійців, комбат був, є і залишиться назавжди – першим.