З Днем Незалежності, мої незалежні, небайдужі, мої розумні, мої сміливі і мої сильні!

Незалежність вже народилася, зараз ми її вигодовуємо і підрощуємо.

Народилася наша Незалежність із студентів і інтелігенції в 1991 році, хотя, яка інтелігенція, я знаю тракторістів які ночами розносили листівки і розказували про Стуса і Левка Лукянченка так шо не кожен професор розкаже.

Тому зароджувалася наша незалежність тоді ще, а народилася цієї осені і цієї зими, я побачили її народження у виді дівчинки 45 кілограм яка тягнула на собі три лижні костюми і мішок хліба і посміхалася.

Незалежність народилася коли Київ кричав «Київ вставай», просто у вікна посеред ночі в мороз кричав, і вставала вся Україна.

Незалежність наша народилася коли Алінка з Лисичанську просила мене навчити говорити українською, і зараз вона дуже гармонійно і легко в побуті говорить нашою мовою і перебаранчає мені коли обговорюємо українську літературу.

Я б малювала портрет Незалежності із гламурної дівчинки в дорогезних фірмових уггах яка тягла на собі вязанку дубців – бейсбольних біт.

Або із бізнесмена в дорогущому костюмі, котрий кидав машину в дворі, на морозі перевдягався в майданівський захист і біг відстоювати нашу правду.

Або з хлопчика, котрий ховав балаклаву в футлярі від скрипки.

Або з тих усміхнених обличч, котрі першими пішли до Небесної Сотні.

Або із звичайного Юрка, котрий з перших днів там, на війні і червоніє, коли дівчата зізнаються йому в коханні.

Або із священника, котрий вдяг камуфляж і пішов нести святе Слово під кулі і мінометний вогонь.

Або з поранених хлопців які соромляться уваги до себе.

Або… з усіх вас усміхнених і сумних, білявих і чорнявих, руденьких, малесеньких і сивочолих, з усіх, хто вміє думати, з усіх хто цінує життя – життя в волі, в правді і в Незалежності!

Незалежність народжувалася з цінності нашого прапора. Чи зможу я байдуже глянути на нього, після того, як бачила цей стяг залитий кровю? Чи зможемо ми як раніше слухати гімн, чи зможе хтось не заплакать на словах «Душу й тіло ми положим…»?

Ось із цього вона і народилася наша Незалежність. І вона в кожних руках, що несуть кревні і тяжко зароблені на згущонку, анальгін і броніки, вона в очах молодих і сміливих, вона в душах тих кому посміхаються янголи.

З Днем Незалежності вас, вбережіть в своїх душах добро і світлу злість, сміливість і чуйність, з вашими серцями народилася нова нація.

Так шо мої дорогенькі укропи, фашики, бендеровци, дорогенькі Українці, зі святим святом вас!!!

Даруй Господи вічну пам'ять Героям. Даруй вічну славу і захист тим хто захищає нас, захищає своїми руками оцю Незалежність.

Вибачте, я не можу сьогодні аналізувати тупі, дурні і кончені новини, бо сьогодні мені подзвонив Сірьожа Звідти, він вижив і всі його друзі вижили і я не знаю його маму, я ніразу не бачила Сірьожу, а він подзвонив привітати мене і сказати що все буде добре, щоб я тут не переживала, шо москалі підуть накуй. І я йому вірю!!!

РЕПКА