Третя світова за розподіл кацапських ресурсів вже почалася

Я в армії не служив, в АТО не бився, у ворога не цілив. І тому, увага, роблю одну мудру річ - не пи..джу про війну. Не висловлюю думки, не здогадуюсь і не рекомендую. Бо не шарю. Скромно орю околокультурну ниву на своїй ділянці.

Я не вважаю, що олігарх - це автоматично мудак і зрадник. Якщо проект "Україна" для когось з них виявився вигіднішим за кособоке креслення під назвою "Московія" - значить в правильному керунку йде розвиток країни.

Україна має і мусить бути вигідною, в наймеркантильнішому значенні цього слова. Якщо бути, прикидатися, вдавати із себе вкраїнця вигідно - значить з Україною все гаразд.

Уявіть собі, скільки закритої інформації нині крутиться навколо Порошенка. Настільки закритої, що дай Бог аби вона відкрилася років за 20. Тому я довіряю Порошенку, а не "ЯрилуПатріотуАТО" з фейсбуку. Якщо Порох тягне в тому чи іншому питанні гуму - значить знає якусь куйню, котру нам знати не обов'язково. Порох - не дебіл. Це видно зі спини по походкє, навіть.

Мені було соромно, що наш президент - змосковщена урка. А тепер мені не соромно за прєзіка. Просто олігарх. Нє сідєл на тюрмі. Це, за нашими мірками, пі..дєц який прогрес вопше-то.

Випробування котрі пройде Московія в найближчому майбутньому страшніші за наші, однозначно. Там їпане так, що пи..дець буде всім, вопше всім - від пентхауса на Рубльовці до дєрєвні Крьокшино на Уралі. Бо там оселилася ненависть.

Їхні мрії про хунту і громадянську війну обрящут втілення на їхніх же теренах бо закон збереження куйні ніхто не відміняв.

Третя світова буде. Це буде війна за розподіл посираємих кацапських ресурсів. Світ не може дозволити собі хазяйської незграбності в наш час.

Україна отримає свою зону міжнародної відповідальності в колишній РФ, так і буде. Мрію лишень про одне - нехай це буде Брянщина, Вороніжщина та Курщина. А Кубань, заселену манкуртами, та Ростовщину-на-Дону, заселену урками і алкоказачєством, нехай пильнує Калмицька Імперія ім. Бату хана.