Про винагороду парламентарія

...або скільки має отримувати народний достойник

Оскільки тут масово говорят про оплату нашим укоханим парляментаріям, то я теж вставлю свої 5 копійок.

5 тищ гривак -- недостойний парляментарія розмір винагороди, зважаючи на вартість життя у Києві...

Механізм має бути такий -- винагорода парляментарію має бути прив'язана у певному кратному відношенні до середньозваженої оплати праці в національній економіці, виходячи із чого мають вираховуватися розмір мінімальної заробітної плати, тарифна сітка, пенсії та інших соціальних виплат на засадах правової визначености і правомірних очікувань... це такі стверджувальні зобов'язання несе держава у зазаначеній царині.

Натомість, маютьбути скасовані всі соціальні привілеї парляментарів, оскільки вартість таких мають бути включені у розмір їх винагороди....

Тому всякі там ДУСі-шмусі, обслуга у Феофанії, путівки у Гліцинію ет сетера мають бути невблаганно приватизовані... Мені загалом подобається горівка Житомирського горілчано-лікерного заводу, ай бо вона має бути приватизована -- се є пережиток епохи боротьби з п'янством, коли горівку продавали за талони і лем партноменклатурі і людям блату вона була доступна.

Наявність вище означеної привязки не дасть змогу депутатам ухвалювати відверто популістські рішення, оскільки вони будуть додержуватися економічного закону співвідношення доходів вищої і нижчої десятки і розмір їх оплати праці матиме інструментальний характер за таких умов.

Вказана система відносить зумовлює зниження оподаткування доходів фізичних осіб і ставки єдиного соціального внеску, оскільки вони нині майже чи не на рівні Данії, де зовсім инакший стандарт соціального захисту і рівня комфортності соціальних і комунальних послуг.