Чому "головному опозиціонеру" Льовочкіну по цимбалах повноваження РНБО?

Він ані на пленарних, ані на комітетських засіданнях, ані у медіапросторі, ані у будь-який інший політичний спосіб не висловив свого фахового обурення узрупаторством нової влади

Цікаве спостереження. У Комітеті ВР з питань оборони і нацбезпеки (голова С.Пашинський) лише ОДИН опозиціонер - Сергій Льовочкін, глава АП Януковича (2010-2014).

У вівторок 23.12 під час розгляду так званого Закону про РНБО, коли його провалили, не додавши 3 голоси, Сергій Льовочкін зареєструвався і у системі Рада, і письмово, але не наполігши на своїй поправці, фактично схвалив законопроект. Зі стенограми засідання ВР: Гройсман: Наступна 15-а. По фракціям, будь ласка.
Наступна 15 поправка. Наполягаєте? По 15 поправці, Льовочкін. Не наполягаєте? Далі.

Відповідно і критикували "диктаторський" закон хто завгодно, тільки не той, кому це за статусом і фахом ніби й належить - єдиний опозиціонер у Комітеті, фаховий і досвічений знавець тематики нацбезпеки й оборони С.Льовочкін. У середу 24.12 об 11:00 на засіданні Комітету його член С.Льовочкін чомусь не з'явився - мабуть були проблеми важливіші, на кшталт того, що і як відповісти на фактично пряме звинувачення свого патрона Януковича у причетності до розгону майдану.
 
Сьогодні 25.12 зранку С.Льовочкін теж ніби зареєструвався у системі РАДА, але так само фізично його помітно не було. І взагалі, чи не дивно, що проблема посилення "диктаторських" повноважень РНБО, її голови і секретаря, настільки по цимбалах Сергієві Льовочкіну, єдиному опозиціонеру, цілому заступнику голови опозиційної фракції, члену профільного комітету ВР, що він ані на пленарних, ані на комітетських засіданнях, ані у медіапросторі ані у будь-який інший політичний спосіб не висловив свого фахового обурення узрупаторством нової влади?
 
Натомість воювали проти законопроекту хто завгодно, тільки не він сам. З чого би це?