Показ Фільму " На лінії вогню" в Генконсульстві України в Гамбурзі

Показ документального фільму " На лінії вогню" в Генеральному консульстві України в місті Гамбург

При повному аншлазі пройшов 5 лютого в приміщенні Генерального консульства України в Гамбурзі показ документального фільму “На лінії вогню” про події на Сході України —  Повідомляє офіційний сайт Міністерства закордоних справ України

Вечір відкрив Генеральний консул Юрій Ярмілко, який дав оцінку ситуації на Донбасі та представив 19-річного автора стрічки Сергія Якименка – мешканця Німеччини і патріота України.

Молодий режисер, який був присутній на вечері, розповів про історію створення стрічки та свої творчі плани.

Учасники зібрання висловили солідарність з народом України, вшанували Хвилиною мовчання пам’ять полеглих від рук терористів

Після перегляду фільму, що нікого не залишив байдужим, відбулася імпровізована дискусія за участю безпосереднього учасника АТО, який наразі перебуває на лікуванні в гамбурзькому госпіталі Бундесверу, волонтерів з України, які приїхали за черговим вантажем гуманітарної допомоги, німецьких та українських глядачів.

Окрім цього були зібрані пожертви на потреби військових до зони АТО. Зібрана сума складає 400 євро. В якості подяки, всім небайдужим було подаровано патріотичні футболки власного дизайну Сергія Якименко. Проспонсорувала виготовлення футболок турфірма "Феерія мандрів".

Зібранні кошти було передано Сергієм Якименком волонтеру міста Гамбурга - Ользі Пепела. З цих пожертв придбають автомобіль, який незабаром відправиться до зони АТО для 14 бригади.

Сергій Якименко й Герой Війни "АТО" Олександр Чорнолоз

Генеральний консул Юрій Ярмілко