Пастка для диктатора

Путін, який наступає, як і Путін, який відступає, неминуче рухається до поразки

Сьогоднішні атаки Путіна пов'язані з заплановим на завтра зверненням президента Порошенка до ВР. Іншої причини немає... Путін фактично плететься у форватері України і намагається запізніло реагувати на наші події. 

Поміркуйте самі:
Ті псевдонаступальні дії, які зараз проводять ГОПники Путіна (гібридні окупаційні підрозділи) не можуть призвести до прориву, до широкомасштабної війни чи до реальної зміни ситуації на фронті. 

Ця атака не має військового значення. Її сенс варто шукати або в політичній, або в психіатричній сфері. Швидше, все ж, у психіатричній. Може Путін просто заздрить Порошенку?
Чи може, мета все ж політична? Навряд... Зрив мінських угод Росією заради Мар'янки? Що отримає Путін? Посилення світових санкцій проти РФ, збільшення фінансової підтримки України, прискорення передачі нам зброї. Він не може цього прагнути, але штовхає світ до цього. Отже, він готовий платити цю ціну за... За що? Психіатрія. Перелякано чекає завтрашнього звернення Порошенка)))) я не бачу інших пояснень.

Страх і психоз Путіна завдає шкоди і своїм... Програють від цього і колоборанти. Судіть самі: "ДНР" по вказівці Путіна проситься в склад України і торгується за свої права і одночасно посилює бойові дії? Дивно...

Що тепер? Тепер економічна блокада окупованих територій неминуча. Чи цього хотіли потусторонні "лідери"? Навряд чи... 
Що сталя в результаті? Путін вкотре посилив позиції України в переговорах з нашими союзниками, які все ще торгуються... Ну а про санкції, гроші і зброю - я вже говорив.

Висновок: Путін, який наступає, як і Путін, який відступає, неминуче рухається до поразки... Сьогодні це особливо помітно. Якщо він "прорветься" - це викличе протидію світу, якщо він не прорветься - зневагу і сміх по обидва боки лінії фронту.

Пастка для диктатора - так тепер називається окупований Донбас.

Александр Бригинец