Що значить для нас Кузьма?

Як не дивно, останній мій (сольний) концерт у Львові був з Кузьмою.

Це було 25 травня 2012 році в рамках ОГО-шоу до Євро-2012. Тоді Україна втратила видатного українця і, а я - я близьку і дорогу людину Героя України Бориса Григоровича Возницького.

У переддень концерту і в день мого народження ми попрощалися з Борисом Григоровичем, через що були змушені з Кузьмою поміняти всю структуру концерту.

У той день мені було дуже важко. Я багато плакала через втрату практично хресного тата, і якби не Кузьма, мені було би важко відпрацювати той концерт.

Кузьма був надзвичайно комфортний у роботі. З ним було легко імпровізувати і на ходу формувати речі, які люди відпрацьовують численними репетиціями.

Кузьма був одним з найбільш ерудованих музикантів, яких я знала. Його талант та ерудиція дозволяли йому легко модерувати у будь-яких обставинах.

Сьогодні я вдруге виступаю на Арена-Львів. 
У 2011 я виступала на відкритті цього стадіону і презентувала пісню “Давай грай”, яку спеціально створила для цієї події.
Сьогодні я виконаю пісню “Ти ще відкриєш очі”. 
Це пісня-реквієм моєму другу та легендарному музиканту - неповторному Кузьмі.

Всіх присутніх на стадіоні попрошу наперед під час виконання цієї пісні запалити свої вогники, як, за традицією, це і відбувається при виконанні подібних балад.

Вдячна організаторам за цей концерт. Вдячна родині Андрійка, а особливо дружині Світлані.

Дякую всім, хто прийде на сьогоднішній концерт (незалежно від погоди).

Цим ви демонструєте, що значить для нас Кузьма.

Як багато всіх нас він зарядив своїм талантом, енергією, життєрадісністю... Як багато я віддала би, щоби сьогодні він вийшов зі мною на сцену знову...

Свій виступ сьогодні я присвячую майбутній потужній ініціативі (чи то фестиваль, чи будь-яка інша ідеї), що зробить ім’я та творчість Кузьми безсмертними.

Очікую резонансу від сьогоднішнього концерту не менше, а може і більше, ніж у Києві.