Чорний самопіар В. Парасюка

Політик, що підкупив мене своєю щирістю і простотою, останнім часом почав розчаровувати через безглузді витівки

В одній передвиборчій кампанії В.Литвина була застосована відмінна політтехнологія, яка полягала в ідентифікації політика з пересічним виборцем. Тоді був знятий відео-ролик, де пан Литвин то у громадському транспорті їздить разом з простим народом, то без охорони по вулиці проходиться. Політтехнологія провалилась через те, що політик не ідентифікувався у виборців з пересічним українцем. 

Проте така ідентифікація була у В. Парасюка й без допомоги політтехнологів. Це був свій хлопець з Майдану, сміливець-герой, що воював в АТО і, користуючись підтримкою народу, потрапив до Верховної Ради України. Але останнім часом В. Парасюк займається чорним самопіаром, що не може не тішити його політичних конкурентів.

Найбільше В. Парасюку дісталось за закон про реструктиризацію кредитних валютних зобов'язань. Як на мене, то найгірше те, що спочатку Володимир вихваляв кредитний протестний рух, а коли громада сказала своє "фе" популізму - різко змінив свою думку й почав вибачатись, шукати недолугі виправдання. Це стало добрячим ляпасом по репутації молодого політика.

Другою витівкою, що слугує чорному самопіару Володимира, є порушення правил дорожнього руху з метою перевірки роботи нової поліції. Тобто, судячи з логіки такого вчинку, щоб перевірити роботу податкової інспекції, слід не сплатити податки і очікувати реакцію державної установи. Безглуздя, що обов'язково використають проти нього.

Ще до таких витівок можна додати бійки за участі Володимира під куполом Верховної Ради. У хід йдуть кулаки, гору беруть емоції. Їй Богу, нагадують маленьких дітей. Думаю, що краще у випадку якихось гарячих суперечок з'ясовувати стосунки за межами парламентського куполу, а Володимиру серйозно задуматись над репутацією.

 

Ніна Тимків, політолог