Воїни Світла

Хто б міг подумати, що у третьому тисячолітті, в час, коли люди повинні домовлятися дипломатичним шляхом, ворог прийде на нашу землю, щоб вбивати цвіт нашої нації

Мир - скільки у такому короткому слові змісту, глибини! Я завжди пишалася тим, що Україна миролюбива держава, і де б я не була, я з гордістю про це говорила, - про українську гостинність, українську барвисту культуру. Віками наші вороги хотіли знищити Україну, як державу, знищити українську націю. 

Хто б міг подумати, що у третьому тисячолітті, в час, коли люди повинні домовлятися дипломатичним шляхом, ворог прийде на нашу землю, щоб вбивати цвіт нашої нації, щоб знищувати генетичний фонд. Але, хіба можна побороти наших сильних, мужніх, вірних і відданих бійців.

Я стала свідком ранкової Присяги на вірність Україні, яку щодня складають бійці уславленого полку АЗОВ - не можливо було стримати сліз. Гордість переповнювала моє серце. Так хотілося доторкнутися до кожного з них, засвідчити ім нашу любов і шану!

Під час виступів я бачила їхні очі - в когось покотилася сльоза, хтось задумливо слухав, затамувавши подих. Наші бійці мужні і сильні, не задумуючись, підуть у бій з ворогом, ризикуючи своїм життям, але водночас - вони ніжні і романтичні! Вони сумують за своїми родинами, батьками, дружинами, дітьми.

Під час виступу у Волновасі для бійців батальйону "Черкаси", один хлопець вигукнув: "О. Боже! Тут такі красуні, а я не поголений! "- всі розсміялися, я підійшла до нього, поцілувала в щічку і сказала, що мені дуже приємно поцілувати його неголене обличчя! У цьому поцілунку була любов, шана, вдячність усім бійцям від жінок, матерів усієї Украіни!

У Вуглеграді після виступу підійшов до мене за куліси молодий красивий боєць - танкіст з квітами в руках. Він дякував і попросив сфотографуватися з усіма бійцями танкового полку. Після концерту "Мистецького спецназу" ми ще довго спілкувалися з бійцями, фотографувалися, пригощали усіх короваєм...

У моєму житті було багато подарунків, квітів, але квіти від бійців і трофей з їхніми автографами я бережливо довезла додому. Так швидко пролетіли ці дні, але спогади залишаться у моєму серці на все життя. 

Дякуємо Вам за Ваш героїзм! Повертайтеся живими і здоровими! Слава Україні! Слава її Героям!