Про ситуацію з Іриною ‪Магдиш‬ і Садовим

Не Садовий облаштовавав Плошу Ринок і не Садовий будував Аптеку-музей чи Замкову

І я не можу пройти повз ситуацію з Іриною ‪Магдиш і Садовим - зрештою, культура це те, чим я займаюсь багато років.

По-суті, ‪‎Садовий‬, як лідер партії диктаторського типу, де виключають з фракції усіх тих, хто думає не в ногу, вчинив передбачувано. Нефіг кому попало думати, коли за них думає Садовий. 

Гопко‬, ‎Кишкар‬... Тепер Магдиш - жертви "інакомислія" там, де, здавалося, має бути демократія західного типу. 

Щодо самого висловлювання Ірини: фактично вона дала ляпаса Садовому, розказавши, що Львів‬ (‪ПлощаРинок‬ і навколо), який ми знаємо як затишне культурне місто, насправді інший. Не Садовий облаштовавав Плошу Ринок і не Садовий будував Аптеку-музей чи Замкову. Але при ньому зруйнували Лічницю Шептицького і при ньому не побудували нічого культурного і спальних районах. Про це тонко сказала Ірина.

Може, вона мала на увазі інше, але сказала саме це... Сумно, що про реальні справи у Львові ми дізналися перед виборами... Це, звичайно, вплине на симапатиків Самопомочі поза Львовом. Я і раніше здогадувався, що за львівським фасадом діється немало ганьби. Це я писав десяток запитів коли був нардепом, намагаючись врятувати‪ Лічницю Шептицького‬, але це мало що дало - усі кивали один на одного.

Чи проголосує тепер Львів за Садового? Чи усе ж обере потужного екс-віце-спікера сержанта артилерії з яким я неодноразово перетинався на передовій в АТО - ‪Кошулинського? Не знаю...

Я викреслив для себе Самопоміч‬, коли вже вона викреслила ту, що привела її до ВР - Гопко. Тепер, схоже, це зроблять і інші. В цьому плані конфлікт виявився дуже вчасним....