Відповідь Ігорю Луценко

Ми на Майдані стояли не за те, щоб усі були бідні, а за те, щоб усі були багаті і вільні

Ігор, я вже давно знаю, що в Україні є трохи людей, які мають великі будинки. Одні їх оформлюють на інших (згадай скандал з "орендованим" будинком Тимошенко в Кончі-Заспі чи Януковича з "орендованим" Межигір'ям), хтось, хто має офіційні прибутки - на себе.... 

Я не соціаліст і не комуніст. Мене не дратує чуже багатство... Інша річ злочинні прибутки - тоді треба обурюватись саме злочинами, а не статками. Дай Бог, щоб ми, як американці чи європейці, звикли до того, що є міліардери і у них багато грошей, бо вони їх заробили. Я ніколи не прагнув мати багато грошей, ніколи не хотів мати шикарні маєтки і взагалі не вважжаю їх ознакою успіху, тому вони мені ні до чого. Особливо, коли вони з зароблених грошей. А от коли вони у чиновників, прокурорів, силовиків, коли вони з грошей, які не були зароблені - інша річ.... Тому я і вважаю, що твоя "демонстрація" носила виключно політичний характер... Чи я щось переплутав? 

До речі, ми на Майдані стояли не за те, щоб усі були бідні, а за те, щоб усі були багаті і вільні. 

Мені, як і тобі, не подобається те, що деякі патріоти опиняються за гратами, але мені не подобається і те, що роблять деякі люди, яких прийнято вважати патріотами. Той самий Коломойський, до якого усі поставилися спочатку як патріота, потім виявив себе як один з реальних нищівників країни. Як на мене, йому вже час сидіти. Але я не суддя. Он вчора Володимир Арієв вчора оприлюднив у ВР чергову оборудку цього "патріота". Це я до того, що статус патріота не дається раз і на завжди, він не є індульгенцією від іншихзлочинів. Це стосується усіх, і Порошенка, і нас з тобою, і у іх інших.

І взягалі, не розумію, як ти пов'язуєш майно, побудоване колись з арештами, які відбуваються за дії вчинені днями? Може питання не тільки в ненависному тобі Президенті, а і в Парламенті, який досі нічого не зробив, щоб змінити судову систему.

Принаймні я звідси, з АТО, де все бачиться, можливо, інакше, так це бачу. А якщо ти сприйняв цей лайк як особисту образу - шкода. Я ставлюсь до тебе з великою повагою, хоч і не вважаю, що в демократичному толерантному суспільстві у людей мають співпадати УСІ погляди і думки.

Перепрошую за надто довгий текст - у мене тут трапляється час і думати, і читати, і писати. Гарного дня!