Правоохоронна система пішла у наступ

Правоохоронна система у нас не пасивна, як здавалося в перший рік після Революції гідності. Вона активно діє - захищає систему

З виступів Шокін і Грицака ясно одне - не буде ніяких покарань по злочинах на Майдані та побиттям мітингарів в Дніпропетровську, Донецьку і Харкові, по виводу з держвласності Межигір'я, по розкраданню коштів на Євро-2012, по вишкам Бойко, обналам і обкешуванням "Сім'єю" на митниці та в податковій, хабарництву в судах і ще багато-багато по чому, що призвело до втрати влади "регіоналами". Тому що правоохоронна система повністю зосередилася на пошуках і виявленні злочинів за час проведення АТО та на виявлені порушень в середовищі тих політиків, яких до влади привели всі ці події.

Очевидно, що такі злочини є і їх також треба розслідувати. Але тенденція очевидна - слідство саме по ним знаходить докази і причини для арештів. А от по "ригам" то доказів недостатньо, то підстав немає, то погано оформлено і розвалюється в суді.

Так що, друзі, правоохоронна система у нас не пасивна, як здавалося в перший рік після Революції гідності. Вона активно діє - захищає систему. І весь цей час вона просто збирала докази. А тепер пішла у наступ.

Не здивуюся, якщо ближчим часом підуть удари проти урядовців з числа нової еліти, волонтерів і майдановців. А по Майдану - дивіться реєстр і чекайте спеціальної прес-конференції, як пообіцяв Шокін. Колись пізніше, можливо.