У кожного був свій шлях на Майдан

У кожного був свій шлях на Майдан

 Я особливо чітко памятаю той перший вечір, коли почався Майдан для мене. 21 листопада 2013 о 21 год. я взяв свій мегафон і з номеру в готелі Київ вниз по Інститутській пішов на Майдан. Перед виходом написав блог на Українську Правду "Йду на Майдан!" в якому зазначив, що не знаю як все буде розгортатись, але знаю, що повинен бути на Майдані.

Спочатку на Майдані нас було зовсім небагато. Міліції навколо було більше аніж нас. І коли міліція зробила спробу нас відтіснити, я повідомив їм, що проводжу тут передбачену законом зустріч з виборцями, взяв мегафон і почав мітинг. Я виступав більше 40 хвилин, а люди підходили і підходили, нас ставало більше і більше, аж поки вже тисячі протестуючих не заполонили Майдан.

Ми не мали чіткого плану дій, але ми знали, що маємо діяти.

Так почався Майдан для мене.

Кілька днів тому, згадуючи ті дні, я переглянув тисячі фотографій, які зробив протягом Майдану. Багато світлих облич, динаміка подій. Вирішив виставляти ці фотографії у себе на фейсбук, впевнений, багато хто знайде там себе або своїх друзів, знайомих. І це буде ще однією нагодою згадати ті драматичні, але і світлі дні та ночі.

#ХронікиРеволюціїМайдан