Анексували - значить обслуговуйте

Допоки наша територія окупована, депутати відразу повинні були проголосувати і тимчасово закрити вільну економічну зону з Кримом

Путін захопив Крим, щоб там зробити ядерний полігон і цього не бачить хіба що сліпий.

Це ж наскільки він впевнений, що Україна і надалі постачатиме на окуповану територію електроенергію, що аж цілий рік посилає терористів в Україну, потім в Сірію, замість того, щоб провести в Крим воду, газ, світло з Росії.

Скажете, що технічно майже неможливо? Вірно.

А чим кремль думав, коли посилав туда зєльоних чєловєчьков?
Ні, ну нехай будуть послідовними та принциповими - анексували, значить, обслуговуйте.

Відносно того, що в нас теж частково не буде світла, то це тимчасова проблема, бо наші спеціалісти на місці все поремонтують - раз.

По-друге, хтось там грозиться не поставляти в Україну вугілля. Ага. Яке? Може те, яке щоденно вивозять на Ростов з Луганської області через діромаху на кордоні , щоб нам же його потім продавати? Цинізм вищого гатунку.

По-третє, основне, що допоки наша територія окупована, депутати відразу повинні були проголосувати і тимчасово закрити вільну економічну зону з Кримом. 

Жодних домовленностей не може бути з окупантами, які порушили Будапештський меморандум, які ордою полізли кримздити наступну територію на сході України. 

Ну і наостанок. Кремль прийняв януковича, анексував по-шакалячому Крим, розв'язав на сході України війну, по-піратськи викрав українців з території України і тримає їх за гратами, зомбують та брешуть кремлівськими ЗМІ...

Мені все рівно, що там в Кремлі, але мені не все рівно, що в нас і хто з наших очільників колабораціоніст і співпрацює з окупантами.
Вітя заждався...втікайте. Чао.