Останній тиждень листопада

Останній тиждень листопада назавжди залишиться пам'ятним для українців.

Цей тиждень відкрив новий період для країни - час усвідомлення, час жертви і час перемоги. Усвідомлення себе українцем, незалежно від національності, віросповідання, і навіть місця постійного проживання.

Відчуття своєї значущості, як особистості, яка впливає на процеси історії. Розуміння, що в тебе, виявляється, набагато більше однодумців, ніж ти припускав. Такі слова як "братерство", "свобода", "жертовність" раптом знайшли обличчя, і це виявилися обличчя друзів, знайомих і незнайомих людей, які об'єдналися в одному пориві правди і гідності.

Патріарх Філарет сказав, що в 1991 році нам подарували свободу, а зараз прийшов час за неї боротися. І ми боремося. Останній тиждень листопада 2013 став початком боротьби, де Україна стоїть не на життя, а на смерть.

Тому що на вічне питання "Бути чи не бути?" українці всім своїм серцем, своєю душею і самим своїм єством несуть в простір козацький клич: "Будьмо!"

Бути Україні! І за це віддають час, сили, кошти, свободу, життя. Велика жертва не залишається марною. Ми тримаємося, боремося і переможемо!

Всупереч силі ворогів, втомі і важкості тягаря. Завдяки силі нашого духу, сміливості та знанню - правда за нами. За нами наші діти, наша земля, наша душа - Україна! Слава Україні! Слава її Героям!

"Ми єдині" - виступ Наталії Шелепницької для бійців батальойну "Черкаси" в м. Волноваха

Фото:http://kiev.vgorode.ua