Повернення "Будулая" та план розвитку України від Фірташа

Можливо, якщо б 2.12.15 Фірташ в Україні відкрив би ювілейний Х з’їзд ФРУ. І тоді мала б початися активна фаза заміни Яценюка на людину Фірташа

Х з’їзд Федерації роботодавців України урочисто мав відкрити та урочисто закрити Фірташ Д. 02.12.15 року. Принаймі так зазначено у порядку денному ФРУ.

Україна одна з небагатьох країн, куди Фірташу можна виїжджати згідно рішень Віденського суду. А чому? Тому що в України нема договору про екстрадицію даного пана з США.

Приїзд Дмитра Фірташа є частиною домовленостей, що були укладені на зустрічі Порошенка – Льовочкіна – Фірташа у Відні у квітні-травні 2014 року. Спостерігачами виступали Кличко та Каськів. Треба нагадати суспільству, що ця зустріч розділила владу між майбутнім президентом Порошенко і групою Фірташа-Льовочкіна 50/50. Доказів тому в медіа просторі багато. А тільки те, що більшість "клєрків - чиновників", які крали кошти з бюджету за минулої влади зараз тільки покращили своє матеріальне становище та зайняли ще кращі позиції - є беззаперечним проявом "комерційної жилки" сьогоднішнього президента і "людиною слова" перед "партнерами".

Зі слів одного з учасників цієї ключової зустрічі у Відні послідовність була такою (у більшості необхідно зберегти жаргон цих посіпак) :

  1. Домовленості олігархів

В квітні 2014 році (та потім у наступні декілька місяців) у австрійському Відні відбулося декілька зустрічей між Порошенко та Кличко з одного боку та Льовочкіна і Фірташа з іншого. Організовував (адміністрував) зустрічі "патріот" з чорним минулим та, вже на той час бувший Голова держінвестагенства, Каськів Владислав Володимирович.

Зі слів самого Каськіва, що були сказані на закритій нараді одразу ж після повернення в Україну в тому ж таки квітні 2014 року, ( відбувалося це у постійному місці збору "Карібіан клаб"), - на зустрічі у Відні відбулися певні домовленості ("пакту про ненапад") на яких Фірташ з Льовочкіним брали на себе певні зобов’язання:

Навзаєм Порошенко:

Гарантом домовленостей, тобто людиною, яка повинна реалізувати їх практично та контролювати ситуацію зі сторони Фірташа-Льовочкіна став Валентин Наливайченко. Також, зі слів Каськіва, Наливайченко стає "кришою" та гарантом недоторканності зі сторони активістів і повернення групи Фірташа в Україну. Фактів, які підтверджують ці дані достатньо у відкритих джерелах багато.

  1. Повернення в країну – травень 2014. "Розстановка своїх людей"

Перший етап "договорняка" пройшов вдало. Народ отримав нового Президента. На білому коні група Фірташа-Льовочкіна почала повертатись в Україну.

Адміністратором всіх дій та PR менеджером групи в Україні стає Каськів. Звичайно, що Владиславу таке призначення не просто лестило, це його підняло на вершину влади (пацани у вигнані і тепер від нього тут "усьо залежить"). Каськів постійно звітує Фірташу, про що свідчать його періодичні польоти у Відень.

З того, що він озвучував особисто під час своїх постійних нічних оргій та гулянь, та того, що розповідає його оточення, в функції Владислава входить:

Після повернення в Україну в травні 2015 року Каськів активно включається в роботу, роздає своїм політологам, журналістам завдання, організовує і фінансує їх виступи у різних ЗМІ. А паралельно, по завданню Льовочкіна, починає створювати свою армію.

Також важливим питанням у Каськіва стоїть закриття всіх свої гріхів по відмиванню державних коштів під час перебування ним на посаді голови Нацагентства з інвестицій. Загальна сума, яка пройшла та відмита через Каськіва, з його слів, складала близько 2 млрд. Для цього лобіюється на посаду своя людина – Сергій Євтушенко, який має подати в суди на всі компанії, яким виданалися державні кошти і успішно програти їх. Що і було зроблено. Всі компанії, що отримували кошти від Нацагентства Каськіва, були у власності Каськіва і створювались Шутом Олександром. Також, Євтушенко мав не проводити аудити у ДІК (державна інвестиційна компанія) і зачистити всю компроментуючу документацію. За це Євтушенко отримує доплати від Каськіва.

Для створення своєї армії запроваджується проект "Айдар". Координатором та комунікатором в цій справі виступає  Мірошніченко Дмитро. Командиром Айдару стає нікому до цих пір невідомий Мельничук Сергій, який вже встиг наслідити по кримінальних справах. Дмитро Мірошніченко по дорученню Каськіва збирає в управління Айдару всіх, хто раніше працював на нього в Укроборонбуді - організації яка керувалася колишнім міністром оборони Лебєдєвим та Юрієм Іванющенко (Єнакієвським). Посаду головного фінансиста та рейдера "Айдару" отримує Сергій Граб.

Маючи значний досвід у влаштуванню провокацій, побитті людей, їх зникненню, поставках кримінальним елементам зброї Дмитро Мірошніченко швидко справляється з поставленими завданнями.

За допомогою Айдара починають паралельно віджиматись підприємства та братись під контроль родовища бурштину, води, нафтопереробки. За декілька місяців віджато більше 50!!! підприємств. Всі підприємства охороняються озброєними бійцями з емблемами Айдар.

Всі кримінальні справи, які велись проти Каськіва "підвисають", будь які спроби відповідальних працівників УБОЗ, МВС, ГПУ просунути їх, потихенько спускаються "на гальма".

Одночасно група через Каськіва розставляє свої людей через партію Удар на багатьох ключових місцях:

 

  1. Вибори в парламент восени 2014 року

Напередодні парламентських виборів Фірташ-Льовочкін призначають Каськіва начальником штабу по низці проектів: партія Ляшка, Опозиційний блок. На це виділяється 300 млн дол. США. 30 млн дол. США Каськів успішно краде, про що одразу ж його оточення розказує всім.

На їхню думку – вибори проходять вдало, за що всі учасники отримують подяки від "Віденського клубу" Фірташа та Льовочкіна.

  1. Фінансування сепаратистів та підрив боєздатності МО

Якимось дивним чином, частина оточення Каськіва родом з Луганська або останні роки вела там бізнесову та політичну діяльність. Є свідчення, що всі обстріли на передовій припинялись у той час, коли "бойовий командир" Мельничук С. приїжджав на передову. Є свідчення, що сам Мельничук та людина Каськіва  десь двічі на місяць бували у окупованому Луганську на таємних зустрічах.

Паралельно Мельничук та Граб з Мірошниченко налагоджують бізнес по збуту вкраденого ГСМ та "віджатого" на сході майна, зброї, як у Києві так і на заході країни. Так у Закарпатті через свої заправки, які куплені на гроші Каськіва, Мірошніченко налагоджує збут нелегально добутого палива (Воловецький, Міжгірський райони). Тільки "соляри" через них пройшло більше 500 тон. Не зважаючи на те, що податкова двічі "накривала" ці заправки, вони відкупалися за допомогою хабарів.

Створюються бази підготовки "айдарвців" – Воловець, Рівненщина, склади у Києві. Зникнення та нестача зброї в Айдарі тільки зі складів Лутугіно по оцінкам ревізії МО складала 2500 одиниць.

Зі слів чеченського угрупування, яке користується офісом у центрі Київа (не відомо яку сторону вони представляють), Сергієм Граб та Мірошніченко намагалися збути їм 420 стволів вогнепальної зброї, яку вони вивезли з зони АТО.

Всіх, хто якось починає заважати, люди Каськіва починають або душити силовим методом (погрози, переслідування, шантаж), підключають через Карпунцова В. і МВС, ГПУ, а на передовій – просто убивають.

Доказами даної інформації може бути те, що всі захвати підприємств та підприємців відбувались  під керівництвом працівників ГПУ, МВС (Богомольця 10, так звана група підполковника Любєзнікова, керував і давав вказівки - слідчий Громадський О.) або безпосередньо людей Каськіва і так званого "Айдар 02".

Наприклад, 26.09.2014 року в присутності працівника ГСУ МВС під час захвату підприємства ПрАТ "Калинка" було прострелено ногу начальнику охорони Костянтину Фішеру. Його пораненим спочатку "загрузили" в мікроавтобус Фольсфаген, який належить Каськіву і вивезли з підприємствах, а потім утримували в автомобілі Тойота Прадо з номером "Айдар 02", який належить замкомбата Мельничука – Грабу Сергію. Під пресингом людей Айдару Фішер Костянтин відмовився писати заяву, тому його відпустили. Всі спроби викликати міліцію, були неуспішні, так як зі слів т.в.о РВВС м . Миргороду, йому поступила вказівка з ГСУ МВС – не втручатися. На той час керував ГСУ МВС – Сакал.

  1. Підготовка перевороту?

Для того, щоб "Віденські домовленості" групи Фірташа-Льовочкіна  та Порошенка були конструктивними і діючий Президент не  міг "відійти" від них, розгортається медіа компанія по дискредитації дій президента та ряд акцій, які показують "партнеру" Порошенко силу, яку сконцентрувала в своїх руках група.

За допомогою тепер вже нардепа. Мельничука С. і силового підрозділу Айдар-02 були здійснені такі акції:

- В кінці лютого у Відні проходить нарада, яку організовує Фірташ та Льовочкін. Присутні – керіники їх бізнесів. Зі слів тих, хто був присутній на цій зустрічі, Фірташ і Льовочкін наказали своїм підлеглим продавати активи в Україні;

- На початку березня у Відні Фірташ організовує публічний захід – "Реформація України", на якому оголошує створення агенції з проведення реформ в Україні. Завуальована ціль – злив своїх активів в Україні;

- Через своїх людей Фірташ (Зіньков) "входить" в активи банку Платинум.

Кульмінація?

Не так все гадалося як сталося. Як гаралося.

Невдача спіткала пацанів:

Льовочкіну стає відомо про грабунки Каськіва і він починає негласно робити ревізію, але Каськів 17.04.15 року просто тікає з країни під виглядом того, що "якась невідома сила всіх убиває і треба спасати сім’ю".

Над Наливайченком навис меч і Порошенку він просто вже непотрібний, як той хто багато знає про його "домовленості".

Більшість з оточення "сім’ї" Януковича вже злило новій владі свої активи і поступово перейшло в БПП і починають тихо "дерибанити по-новому".

Після звільнення, Наливайченко зі своїм беззмінним радником Лубківським створюють громадську організацію та починають вести "активну" громадську діяльність по дискредитації Порошенка та Яценюка та літати в США для вирішень питань по відбілюванню Фірташа. Фірташ паралельно створює фіктивний форум у Відні, куди звозить "лівих" експертів та заявляє про план розвитку та спасіння України.

Завдання команди – створити PR заходи по дискредитації існуючого режиму та презентації Фірташа як єдиного «спасителя» України.

Можливо, якщо б 2.12.15 Фірташ в Україні відкрив би ювілейний Х з’їзд ФРУ. І тоді мала б початися активна фаза заміни Яценюка на людину Фірташа на посаді прем’єра і практично це буде крапкою, на якій свої домовленості Порошенко виконав. Він віддає половину влади в Україні своїм партнерам. Все по чесному, як у порядних бізнесменів – пацани у Відні домовились – пацани все виконали.

Антикорупційне бюро, антикорупційний прокурор…

Групи Фірташа- Льовочкіна та і Порошенка-Шокіна дуже старалися. Все було зроблено класично:

Щось пішло не так?