Неповноцінна блокада

Якщо Україна частково буде постачати електроенергію до Криму, то такі дії здатні перетворити акцію енергетичної блокади у звичайне маргінальне дійство.

Президент П.Порошенко зумів переконати координаторів громадянської акції енергетичної блокади Криму - дати доступ для проведення ремонтних робіт до однієї з ЛЕП, щоб постачати електроенергію соціальним об'єктам на півострові.Як це вплине на ситуацію, що склалась?

1) Через такі дії буде втрачено значну підтримку громадянської акції по блокаді Криму в українському суспільстві. Адже люди покладають великі надії і сподівання, що саме блокадою можна почати процес повернення півострову українській державі.Якщо така енергетична блокада буде частковою, то сподівання суспільства швидко згасатимуть.

2) Через такі дії відбуватиметься маргіналізація самої акції, адже буде втрачена здатність у повній мірі впливати на енергетичне  життя у Криму.

Саме неможливість забезпечити нормальну, повноцінну роботу соціальних об'єктів, а це: дитячі садочки, школи, лікарні і інші заклади - добряче підривало авторитет і довіру до кримської влади серед населення.Тепер такий тягар буде знято, бо українська сторона відновлює часткове електропостачання саме до цих об'єктів.

P.S Якщо акція блокади Криму рухатиметься у напрямку поступок окупанту, то виникає питання: чи варто було її розпочинати?