Дешевенький цирк

Якщо український народ й далі, споживатиме з посмішкою різноманітну клоунаду із побиттям пик народних депутатів, і останні не будуть нести жодної відповідальності за таку поведінку - це ганебне дійство не припиниться ніколи.

Ось уявіть собі, що директора школи гамселить вчитель географії чи дві вчительки не змогли вияснити своїх стосунків і на педагогічній раді - влаштували бійку.Це неодмінно шкідливо вплине на репутацію навчального закладу, адже у цивілізованих людей, які повинні стати прикладом для інших - повинні бути цивілізовані методи вирішення проблемлемних стосунків.

Це ж стосується й Верховної Ради, яка представляє собою законотворчий орган країни. Депутати, які вирішили з'ясовувати свої стосунки за допомогою кулаків - повинні нести, щонайменше, адміністративне покарання і хоч таким чином наповнювати казну держави.Окрім цього, повинна бути політична відповідальність: коли виборець на виборах ігнорує політика, який перетворює законотворчий орган країни у дешевеньку клоунаду з побиттям пик.

Але, судячи з останніх подій, така клоунада приносить бонуси для рейтингу політика, що красиво розмахує кулаками.А варто було обуритись тому, що зірвали виступ Арсенія Петровича до якого, дуже багато незручних запитань.

Замість того, щоб знімати з-за трибуни А.Яценюка у пікантній позі і тим самим ганьбити країну перед світом - варто було винести на розгляд нову кандидатуру на пост прем'єр-міністра України та питання про відставку чинного прем'єра.

Але, мабуть, так все було задумано: Арсеній Петрович  залишився на своїй посаді, а народ посміхнувся з клоунади натовчених пик.