Потяг, що прямує в нікуди

Суспільство, що окутане ілюзіями і примарами з минулого - позбавлене майбутнього.

.Як не парадоксально, але існування ІДІЛ  вигідне РФ, бо тоді вона стає в один ряд зі світовими лідерами, які диктують власні правила гри і прагнуть залучити партнерів, щоб розгромити ненависний тероризм.Таким чином їй вдається уникнути світової ізоляції і байдуже, що коштом людського ресурсу.

Путіну важливо, щоб світові лідери тиснули йому криваву руку і байдуже, що за спиною зубожілий народ.А зубожіння неминуче, бо через агресію на Донбасі проти країни введені санкції, які у сукупності з низькою ціною на нафту - мають руйнівний вплив на економіку РФ.До цього слід долучити й фактор витрат на військову агресію на Донбасі і авіаудари у Сирії.А це тягне за собою скорочення фінансування соціальних програм і запровадження різноманітних систем, типу "Платон", які обдирають населення, але наповнюють бюджет країни, що дозволяє їй й далі проводити свою агресивну військову політику.

Система "Платон" - це перша ластівка того, що за вигаданий особливий шлях країни - прийдеться платити кожному громадянину із власної кишені і байдуже, що це останні гроші.

Система "Платон" - це лакмусовий папірець для всього суспільства, яке вирішило стати пасажирами потягу ілюзій і примар з минулого, що прямує в нікуди.Замість того, щоб єдиним фронтом дати відсіч і твердо сказати: "Ні, ми не погоджуємось" - вони продовжують жити у вигаданій реальності й обожнювати Путіна.

Через військову агресію. яка зруйнує економіку країни - ярмо на шиї у суспільства перетвориться у зашморг, який зняти буде вже неможливо.