Лукаш повернули паспорт - від безпорадності ГПУ вже нудить

Ніякі кримінальні справи проти Каська, Корбана, не сприйматимуться адекватно, поки усілякі єфремови, лукаші, бойки, бакуліни не будуть за ґратами.

Знову пишу як громадянин і патріот. Сьогодні прочитав, що в ГПУ повернули Лукаш всі паспорти і вона без перешкод може іхати куди завгодно.

Чергова ганьба! Від емоцій і абсолютної безпорадності цієі прокуратури у розслідуванні справ проти державних злочинців режиму Януковича вже нудить...

Ніякі кримінальні справи проти Каська, Корбана, Мосійчука і т.д, не будуть сприйматися адекватно в суспільстві, поки усілякі Єфремови, Лукаші, Бойки, Бакуліни та інша антидержавна, межигірсько-рашистська нечисть не буде за ґратами, а натомість вони будуть розгулювати на свободі і глумитися з безпорадності украінських правоохоронних органів.

Це вже давно вийшло за норми здорового глузду і будь-якого нормального сприйняття. Бо це відбувається в країні де переміг Майдан Гідності. 
Не спроможні? Визнайте. Спокійно підіть і не морочте людям голови пустопорожніми деклараціями. 

Новий Генпрокурор, котрого підтримає суспільство, нова команда, нові принципи і реальне реформування! Все інше маячня і відверте знущання з мільйонів українців.

 

Оригінал: https://www.facebook.com/20531316728/posts/10154009990506729/