Казнокради Дніпродзерджинська залишаються на посадах

Мер Дніпродзержинська не реагує на повідомлення щодо легалізації корупційних схем у розкраданні бюджетних коштів у особливо великих розмірах.

Поки безкінечно триває слідство казнокради залишаються на посадах!

Отримав відповідь від прокурора Дніпропетровщини Віктора Матвійчука на мої заяви про злочин начальника Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпродзержинської міської ради Сергія Понізова.

Пан Понізов, зловживаючи своєю владою, неодноразово порушував законодавство, а саме легалізував корупційні схеми щодо розкрадання бюджетних коштів у особливо великих розмірах.

Нагадаю, в жовтні 2015 року з державного бюджету було перераховано 2 мільйони гривень до бюджету Дніпродзержинської міської ради, з яких 1,35 млн. грн. на утеплення теплотрас. Роботу виконував Департамент, який очолює Понізов.

Без конкурсних торгів був укладений договір щодо робіт по теплоізоляції з підрядною організацією, яка була визначена Понізовим.

Із приходом холодів, був проведений замір ізольованих і неізольованих дільниць теплових мереж за допомогою тепловізора. Неізольовані дільниці теплових мереж мали температуру 57 градусів, а "утеплені" 55 градусів. За різницю в 2 градуси було витрачено з міського бюджету 1,35 млн. грн.!

Я неодноразово повідомляв мера Дніпродзержинська Андрія Білоусова про це, але жодної реакції так і не послідувало. Мабуть отримує від казнокрадів відповідну "мотивацію", адже мав би звільнити.

На жаль, нічого в нас не змінилося. Як каже мій недавній колега по критиці влади Міхеіл Саакашвілі: наша влада - це "вор на воре и вором погоняет"!

 

Оригінал: https://www.facebook.com/20531316728/posts/10154009990506729/