Українському громадянству Григоришина - НІ!

За інсайдерською інформацією, він активно співпрацює з російсько-терористичними бандами "ЛДНР" на тимчасово окупованих територіях.

Ми категорично проти надання російському комуно-олігарху і провокатору Григоришину українського громадянства! Не дивлячись на формальний привід - народження в Украіні, про це не може бути й мови.

Прийняття такого рішення - це ганьба! Григоришин - ворог українськоі державності, поплічник державної мафіозноі банди януковича-стоматолога і активний учасник, спонсор та організатор інформаційних атак проти держави Украіна.

Ні для кого не секрет, що, свого часу, він за безцінь приватизував низку потужних украінських підприємств, зокрема й в енергетичному секторі.
Наразі, Григоришин й досі намагається зберігати свій вплив в українському політикумі через продажних депутатів-"правдорубів" з демократичних фракцій ВР та деякі так звані "антикорупційні рухи".

Він довгий час відкрито фінансував ворожу і нині заборонену секту КПУ і сьогодні прагне знову повернутися, щоб впливати на процеси, що відбуваються в Украіні.

Більш того, за інсайдерською інформацією, він активно співпрацює з російсько-терористичними бандами "ЛДНР" на тимчасово окупованих територіях.

Я не виключаю, що так звані проблеми Григоришина в РФ можуть бути технологією ФСБ з повернення олігарха до участі в нових антидержавних провокаціях, задля дестабілізаціі внутрішньоі ситуаціі в Украіні.

В умовах деолігархізаціі надання Григоришину громадянства є неприпустимим. Таке рішення можна буде розцінювати як наругу над усіма здобутками та ідеалами Майдану Гідності, світлою пам'яттю загиблих Воїнів АТО, а також як відверте сприяння кремлівському агресору.

Крім того, маю надію, що новий Гепрокурор буде спроможним порушити низку кримінальних справ проти Григоришина, в тому числі і з метою повернення вкрадених ним украінських підприємств у державну власність. 

У нас багатьом хлопцям з інших країн, що не шкодуючи життя воюють з Украіну досі не надали громадянства, а цей відвертий ворог претендує. Так бути не повинно. Григоришин не має жодного права називатися громадянином Украіни!

Оригінал: https://www.facebook.com/20531316728/posts/10154009990506729/