Ностальгуючим за часами "стабільності" Януковича, Ющенка та Кучми

Часом зустрічаю думку серед знайомих, що, "все таки, за правління Януковича було краще"

Часом зустрічаю думку серед знайомих, що, "все таки, за правління Януковича було краще. Він, звичайно, крав але і людям давав жити. А от ця влада робить те саме, тільки люди страждають".
Не буду звертати увагу на війні, яку проти України розв'язав путлєр, на державному борзі України, який оплачується з наших кишень.

Я пропоную ностальгуючим за часами стабільності Януковича, Ющенка та Кучми, повернути ті старі часи особисто для себе. Це абсолютно реально для більшої частини "ностальгуючих" громадян.

Всього три кроки:
Крок 1. Дивитесь на активи, які є у Вас: земля, квартира, будинок, дача, машина.
Крок 2. Берете кредит в банку/ломбарді/тощо під заставу цих усіх активів. Беріть по-максимуму! Скільки дадуть - стільки й беріть!
Крок 3. Насолоджуйтесь! Ні в чому собі не відмовляйте. Поїдьте в Європу, обідайте в дорогих ресторанах, запросіть друзів на шикарну вечерю, купіть гарний європейський одяг, новий айфон. Насолоджуйтесь життям! Можна звільнитись з роботи, якщо гроші ж це дозволятимуть.

Так просто Ви повернете собі благодатні часи стабільності та достатку!

А що буде після того, як закінчаться гроші?
Не думайте про це! Це нудно і не цікаво. Ви ж не думаєте про це, коли ностальгуєте про "стабільність Януковича".

P.s. Замість ностальгувати за стабільністю ялинковичів, краще починати думати і докладати зусиль для побудови реально сильної країни. І почати з того, що хоча б перестати вірити в дешевий сир популістів.
Джерело