Саакашвілі vs Бальцерович

Саакашвілі, воюючи з Бальцеровичем, воює з прозахідним шляхом України

Саакашвілі, воюючи з Бальцеровичем, воює з прозахідним шляхом України 
 
Колишній президент Грузії, а зараз голова одеської обладміністрації заявляє, що пам'ятає, як 2002 року шеф нацбанку Польщі був радником президента Шеварднадзе і йому не вдалось подолати корупцію.
 
Нагадує, як Бальцерович тоді, нібито, не слухав людей, таких як Саакашвілі, тобто молодих реформаторів. Мені здається, що тоді місія Бальцеровича не могла бути вдалою, бо перешкодою був пострадянський спосіб управління державою.
 
Після революції троянд демократи прийшли до влади. Швидко виявилося, що люди Саакашвілі не вміють добре реформувати економіку і мусили віддати владу. Сам Саакашвілі втік з Грузії, а грузини послали за ним міжнародний ордер на арешт.
 
Саакашвілі каже, що Бальцерович, допомагаючи українському урядові, гробить свою репутацію. А ще каже, що це - людина, позбавлена репутації в своїй країні.
 
Бальцерович багато разів заявляв, що ніколи не дасть використати себе до реалізацї партійного PRу і я йому довіряю. А якщо він каже, що критика прореформаторських дій нагадує йому радянські часи - має до цього право.
 
Він реально допоміг Польщі перейти з комунізму до капіталізму і це завдяки йому Польща так швидко зараз розвивається.  І буде розвиватися незалежно від того чи моєю країною будуть управлати популісти, як зараз, чи демократи.