Хворий елемент суспільства

В Українському суспільстві присутній елемент, що накликає лихо на усю країну

Про електоральну корупцію. яка є невід'ємною частиною системи і роль громадян - я вже писала. Тепер варто доповнити матеріал про хворий елемент нашого суспільства, який через свою несвідомість здатен накликати лихо на усю країну.

 Цить! Путіннападе.

Мене завжди вражало те, хто є адресатами такого послання. Це були і є активісти. які прагнуть протистояти системі і знаходяться в опозиції до влади. Це своєрідна " ротозатикалка" від влади, але не для тих, хто справді може стимулювати чергове вторгнення пуніна в Україну.

Як й для будь-якого іншого агресора - путіну важлива підтримка місцевого населення, тому на території нашої країни ведеться активна кампанія з " промивання мізків" громадянам.

Пригадайте як з початку розвивались події на Донбасі. Спочатку відбулось " зомбування населення" - потім великолюдні мітинги, що демонстрували ефект такого зомбування - пізніше. заручившись підтримкою місцевого населення розпочались бойові дії.

Тобто населення, що підпадає під вплив московської пропаганди і виходить на різноманітні мітинги на підтримку політики агресора є тим хворим елементом, що здатне накликати лихо на всю країну.

Хресна хода УПЦ МП як своєрідний мітинг на підтримку агресора.

Хресна хода УПЦ МП покликана, насамперед, продемонструвати ту велику кільксть українських вірян, що виступають за зближення з РФ. Саме вони як й "вата Донбасу" повинні стати опорою для агресора під час чергового вторгнення.

Різниця лиш у тому, що використовують інші методи " промивання мізків" громадянам.

УПЦ МП активно виступає за зближення з РФ, тобто за " руський мір". " Мір" у якому розмивається поняття української ідентичності, об'єднюються " братські народи" з центром у Білокам'яній.

Українські громадяни повинні нарешті чітко усвідомлювати. що приймаючи участь у якихось акціях УПЦ МП, - ви автоматично демонструєте свою підтримку РФ.

РФ, побачивши підтримку місцевого населення, може розпочати чергове вторгнення в Україну. А привід для них завжди знайдеться.