Спецоперація "Жанна Д'Арк"?

Треба віддати належне противнику. У Кремлі хороші вчені та аналітики

Конспірологічна версія, сподіваюся, не позбавлена здорового глузду.

Десакралізація - це те, що зараз відбувається із колишньою українською полонянкою #1. Треба віддати належне противнику - він у нас не на Донбасі, а у Кремлі, а там надто хороші вчені та аналітики.

Інакше у них би не виходили успішно всі ці спецоперації та розводки, від яких проливаються ріки крові через засилля їхньої ж агентури. Вони чітко проаналізували її неврівноважений психотип, її поведінкові реакції та рефлексії, від яких за версту смердить месіанством.

Її дезертирство, очевидну провину у загибелі більше десятка побратимів.

А потім, після точних і швидких наукових висновків, вони влаштували безглузду з точки зору юриспруденції, але блискучу з точки зору піару і його політичних наслідків судову спецоперацію під умовною кодовою назвою "Жанна Д'Арк".

А навіщо її взагалі було судити за абсурдними апріорі обвинуваченням у наведенні мінометного вогню на російських журналістів, які були би живі, якби бронежилети носили?

У цьому сенсі видається невипадковою її поява першим номером у списку партії очолюваної подібною до неї лідеркою.

Тією, хто заробив шалений капітал на тіньовій мегакорупційній торгівлі із "Газпромом".

Тією, хто хіхікав в унісон із Путіним над тодішнім главою держави.

Тією, чия політична сила у вересні 2008 не підтримала засудження агресії РФ у Грузії, спричинивши розпад тодішньої коаліції.

Тією, хто витурив з уряду за збройні поставки Грузії тодішнього міністра оборони, а згодом підписав кабальний газовий контракт із Газпромом.

Тією, хто після звільнення з тюрми і початку анексії Криму вразив своїм зрадницьким пацифізмом на засіданні РНБО, де її взагалі не мало би бути.

Мені здається, що вони знайшли одне одного. А всіх їх разом знайшов Кремль.

Співпадіння? Думаємо. Аналізуємо.

Бо там це роблять краще нас.

Джерело