Ляльковод в Кремлі смикнув за ниточки

За певними нашими "резонансними персоналіями" потрібен цілодобовий контроль

В контексті створюваного Кремлем кримського casus belli потрібно звернути увагу на деякі речі, що лежать поза воєнною сферою.

За логікою нинішнього етапу гібридної агресії Росії проти України, головні події Кремль готує всередині України, діючи ззовні.

Кримський інцидент має послужити причиною для навішування Києву ярличка "терористичної держави", з розрахунком, що на Заході відразу нервово засмикаються - кого, мовляв, підтримуємо?

Окрім того, що у Києві "хунта", яка "незаконним шляхом прийшла до влади" вона ще й займається тероризмом по відношенню до сусідньої країни, з якою де-юре не перебуває у стані війни.

Міністр внутрішніх справ часів Хапуги Межигірського Захарченко "раптом" зазбирався наводити "конституційний лад в Україні: "я готов участвовать в восстановлении на Украине конституционного порядка. В том числе и с применением необходимых и оправданных для этого силовых методов".  http://ria.ru/interview/20160809/1473955046.html

Захарченко ще далі натякає на технології "майданов наоборот"...

Зрозуміло, що ляльковод в Кремлі смикнув за ниточки і ляльки засмикались. Кожна по своєму.

Тепер давайте поглянемо ще на одну ляльку, яка смикається ніби-то сама по собі - Савченко і позицію якої останнім часом активно піарять в Росії і зокрема один з основних пропагандистських рупорів - РІА Новости: "Пчелы против меда: почему Надежда Савченко выступает за мир в Донбассе". Пурга від неї використана пропагандистськи на 100%.

А тепер давайте уявимо ситуацію, що з цією тіткою трапляється щось фатальне. Типу як з Шереметом. На кого впаде підозра?

Яку версію будуть розкручувати у росЗМІ і Кремлі? Звісно, зрозуміло яку - "хунта знищує своїх противників", "у Києві при владі режим терору".

Нещодавно, мовляв, "хунта намагалась знищити одного з підерів Донбасу" - Плотницького. Таким чином, теза Пу про те, що Україна перейшла до терористичної діяльності "підтверджується" й тим, що всередині країни "хунта" діє такими ж методами.

Мовляв "Бузина, Шеремет, тепер ось ще... Хто наступний?" І висновок - з терористами потрібно покінчити, потрібно підтримати "здоровые силы", які готові "навести конституционный порядок".
Ланцюжок замикається.

Я до того, що за певними "резонансними персоналіями" (не тільки за згаданою тіткою) потрібен цілодобовий контроль, щоб до створюваного Росією зовнішнього casus belli вона не долучила ще один - зсередини.

Джерело