Не виключено можливість спроб провокацій

ЗСУ, Нацгвардія та підрозділи МВС перебувають в повній готовності

Увага! Напередодні і під час святкування 25-і річниці Незалежності Украіни, не виключено можливість спроб провокацій з боку антидержавних сил, підготовлених російськими спецслужбами з метою дестабілізаціі внутрішньоі ситуаціі в Украіні.

З 22-го серпня 2016 року всі підрозділи Національноі поліції та Національноі гвардії буде переведено на цілодобовий посилений варіант несення служби.

Зокрема, в м.Києві охорону громадського порядку будуть здійснювати 5 тисяч поліцейських, спецпризначенців та бійців Нацгвардіі.

Крім того, на оперативному чергуванні постійно знаходяться додаткові підрозділи Нацполіціі, котрі будуть негайно задіяні у разі винекнення позаштатних ситуацій.

Враховуючи постійне зростання напруги на Донбасі (і кордоні з Кримом) та у зв'язку зі значним посиленням обстрілів позицій сил АТО і збройних провокацій з боку російсько-терористичних військ на всій лініі розмежування, ЗСУ, Нацгвардія та підрозділи МВС перебувають в повній готовності і негайно дадуть достойну і жорстку відсіч будь-яким провокативним діям агресора, як на східному фронті, так і в середині краіни.

Наразі, підрозділи Нацполіціі, спільно з підрозділами СБУ, проводять контртерористичні заходи на територіі всієї краіни.

Іхня мета - упередження і недопущення будь-яких провокацій з боку ГРУ-ФСБ та внутрішніх деструктивних антидержавних сил. Триває аналіз і відпрацювання оперативної обстановки.

В разі спроб провокацій, правоохоронці діятитимуть чітко, жорстко і адекватно, в рамках повноважень наданих ім Конституцією і Законами Украіни. 

Наш головний обов'язок - захист державних інтересів Украіни та захист життя, прав і свобод мирних громадян.

Сил і засобів задіяних для охорони і забеспечення громадського порядку 24 серпня буде достатньо, щоб протистояти будь-яким викликам.

Джерело